Deschiderea oficială a Body Mind Spirit EXPO 2017 – cel mai mare eveniment de dezvoltare personală, sănătate și frumusețe din România

Banner Film Experience

body-mind-spirit-201717-19 Februarie, Sala Palatului, București – Intrarea liberă!

Începând de Vineri, 17 Februarie in București, la Sala Palatului, se deschide expoziția Body Mind Spirit EXPO Ediția XXI, evenimentul anului în materie de dezvoltare persoanală, sănătate și frumusețe.

Vino pe 17, 18 și 19 Februarie la Sala Palatului din București să celebrăm împreună sănătatea pe toate cele trei planuri: corp, minte și spirit în trei zile pline de armonie si optimism.

Rita Mureșan susține Vineri, 17 Februarie, în cadrul evenimentului, conferința “Anului 2017 guvernat de Arhanghelul Raziel – insemnatate și mesaje”

Camelia Pătrășcanu susține Sâmbătă, 18 Februarie, în cadrul Body Mind Spirit EXPO, conferința “Ritualurile Lunii pentru împlinire și vindecare”.

Oreste Teodorescu și Doru Bem te invită Duminică, 19 Februarie, în ultima zi a expoziției, să asiști la conferința “Duh și contemplație”.

Cristian Pompei conferențiază Duminică, 19 Februarie, unde ne va prezenta “Semnele și mesajele destinului”.

Roxana Iliescu prezintă Duminică, 19 Februarie, conferința „Întâlnește Femeia din Tine și Fă loc Familiei Perfecte!”

Descoperă acum toate temele conferințelor gratuite de la Body Mind Spirit EXPO, susținute de speakeri de înalt prestigiu, consultând programul disponibil pe site-ul expozitie, unde continuă înscrierile gratuite pentru participarea la workshop-uri.

Profită timp de trei zile de ofertele, promoțiile și concursurile organizate de expozanții acestei ediții exclusiv în perioada evenimentului și relaxează-te în cadrul expoziției asistând la demonstrații, workshop-uri, momente artistice și conferințe.

Vino și tu la Sala Palatului din București în perioada 17-18-19 Februarie 2017 pentru a te bucura de atmosfera unică, de produse ce promoveaza sănătatea, frumusețea, de produse și servicii de dezvoltare personală atât pe plan mental cât și spiritual.

Dăm împreună startul primăverii, într-o atmosferă de sărbătoare ce marchează cei 10 ani de existență în România ai evenimentului Body Mind Spriit EXPO! Încarca-te de energie pentru tot restul anului și fă o schimbare în modul tău de viață chiar acum!

Programul expozițional, programul conferințelor si al momentelor artistice precum si alte informații utile sunt disponibile pe site-ul expoziției www.bmse.ro dar și pe pagina noastră de facebook.

Bucureștiul devine capitala stării de bine, în perioada 17-19 Februarie, la Body Mind Spirit EXPO, un eveniment dedicat persoanei tale.

Sursa: Comunicat de presă Body Mind Spirit EXPO

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six − two =