Dinți mai albi și fortificați cu iWHITE2

Banner Film Experience

dinti-mai-albi-si-fortificatiSe lansează kitul pentru albirea profesională a dinților iWHITE2, formula inovatoare ce asigură un efect de strălucire INSTANT și un zâmbet mai alb cu până la 8 nuanțe.

Datorită depozitelor de calciu pe care le conține iWHITE2 contribuie la refacerea smalțului și fortificarea dinților, pentru ca tu să te bucuri de un zâmbet alb și sănătos!

Kitul pentru albirea profesională a dinților iWHITE2 este un produs testat clinic și 100% sigur. În plus, studiile au arătat ca nu provoacă sensibilitate la nivelul dinților și al gingiilor întrucât nu conține peroxid de hidrogen –  apă oxigenată – substanță folosită în majoritatea tratamentelor pentru albirea dinților și care poate cauza această sensibilitate.

 Încearcă-l și tu pentru dinți mai albi și fortificați!


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

2 Responses

  1. Tatiana Ursu says:

    O reteta de pasta de dinti pe care o mai folosesc din cand in cand. Este naturala si reduce din sensibilitatea dintilor, mai ales dupa albire: https://desprefrumuseteblog.wordpress.com/2016/01/15/iata-o-reteta-de-pasta-de-dinti-naturala/

  2. Barbalata (Puiu) Mirela says:

    Super. Am sa ma uii prin hipermarket sa il iau.
    Bafta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − six =