Drenohepat, unul dintre cele mai puternice produse naturale pentru detoxifierea ficatului

Banner Film Experience

produs-detoxifiere-hofigal”Boala nu este naturală! Dacă ai această convingere înseamnă că bunul tău simț funcționează! Ea se manifestă cand corpul nu mai mai poate face față acumulării și eliminării de toxine – afirmă cercetător Ștefan Manea, omul în viață cu cele mai multe brevete de invenții din lume.

În interviul pe care ni l-a acordat ne-a explicat pe scurt cum apar bolile cronice, de ce este importantă detoxifierea ficatului, dar și care sunt plantele care ne pot ajuta total în această privință.

Toxinele sunt de ordin fizic, dar și de ordin spiritual

”Toxinele pot fi generate de stările noastre mentale, psihice sau de spirit, la fel de bine ca și de ingerarea de alimente nepotrivite sau în exces, falsificate, procesate sau conservate – explică inginer chimist Ștefan Manea, fondatorul celei mai mare companii cu capital integral românesc de pe piața produselor de sănătate alternative, adăugând:

Când corpul nu mai poate “respira” din cauza acestora, apar durerile care, fie-mi permisă comparația,  nu sunt altceva decât un țipăt de suferință al corpului adresat sistemului imunitar și o cerere de a se mobiliza. La rândul său corpul răspunde,  reducând nivelul de toxicitate, prin mecanisme care îi sunt specifice. Acest proces, care seamănă cu mișcarea valurilor într-o mare agitată, te va lăsa  istovit, fără chef de viață și muncă, întrucât sunt consumate rezerve importante de energie – afirmă interlocutorul nostru, concluzionând: Cu cât nivel de toxicitate este mai ridicat cu atât recuperarea se face mai greu. Dar mai grav este când eșuează!”

Cum apare suferința cronică

”Corpul se luptă din răsputeri să elimine surplusul de deșeuri  și chiar reușește, așa încât energia și buna dispoziție revin în câteva zile. Dar o luăm imediat de la capăt cu obiceiurile proaste. Corpul se va reîncărca cu toxine, apoi durerile revin, starea de bine va dispărea, corpul se va mobiliza din nou pentru a lupta cu boala și procesul se desfășoară până când apare boala cronică.

Corpul are o tendință naturală de a se întoarce la echilibru, stare pe care noi o numim homeostază, prin hărnicia organelor interne care lucrează neîncetat. Dintre acestea cel mai important este ficatul, care poate ajunge gazda nefericită a multor boli cauzate de supraîncărcare toxică, infecții, oboseală, alcool, colesterol, obezitate, etc. De aceea este foarte important ca orice ”curățenie generală” să înceapă cu detoxifierea ficatului – recomandă cercetător Ștefan Manea – într-un mod care să nu-i pună în pericol funcțiile!”

Drenohepat, unul dintre cele mai puternice produse naturale pentru detoxifierea ficatuluiprodus-natural-pentru-detoxifierea-ficatului

”Un ficat perfect sănătos creează premisele unui corp sănătos, de aceea divizia de cercetare de la HOFIGAL a creat Drenohepat, primul supliment alimentar în care avem prezente și planta de armurariu și extractul acestei plante.

Cercetări mondiale recente au arătat că armurariul este în topul remediilor ficatului, bolile acestui organ fiind într-o adevărată explozie în ultimii ani. Dintre acestea, hepatitele C sunt cele mai agresive. Semințele acestei plante sunt găsite de cercetători ca fiind eficiente și în prevenția cancerului și a bolilor canceroase, dar despre această indicație terapeutică voi vorbi într-un articol viitor.

Drenohepat produs de HOFIGAL este  unul dintre cele mai puternice produse naturale pentru detoxifierea ficatului, indicat ca tratament adjuvant în absolut toate bolile acestuia! Prin sinergia compușilor săi generează enzima superoxid dismutază
, profund implicată în regenerarea celulelor și în neutralizarea celor mai periculoși radicali liberi care atacă acest organ vital al nostru.

Armurariul – plantă și extract, rozmarinul și cătina roșie din compoziție – susțin împreună regenerarea  celulei ficatului și creșterea conținutului de glutation, absolut indispensabil în procesele de detoxifiere și îmbolnăvire cauzate de o multitudine de factori, de la pesticide, metale grele, toxine, alergeni și până la temutele hepatite.

Prin reglarea transaminazelor, stimularea fluxului biliar și creșterea nivelului de colesterol bun, suplimentul alimentar Drenohepat  este cel mai redutabil aliat în procesul de detoxifiere a ficatului, prevenind bolile și luptând cu succes împotriva celor instalate deja. S-au înregistrat cazuri de vindecare în numai câteva zile a hepatitelor B! – conchide inginer chimist Ștefan Manea. 

Cum se administrează Drenohepat de la HOFIGAL și de unde poate fi cumpărat

Produsul se administrează pentru rezultate stabile în cure prelungite, de 3 luni consecutive, astfel:

– câte 2 capsule de 3 ori pe zi cu 15 minute înaintea meselor principale.

Se poate administra cu 3 săptămâni înaintea unui act operator pentru protejarea funcțiilor ficatului, dar și în caz de anestezie generală,  însă numai la recomandarea specialistului.

Drenohepat se poate cumpăra din farmaciile HOFIGAL din toată țara, din farmaciile partenere sau poate fi comandat online chiar de aici:

cumpara-acum1-1

Interviu realizat de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three + seventeen =