Ediția a-5-a a Forumului Internațional pentru turismul de sănătate, Bușteni, 24-26 octombrie 2014

Banner Film Experience

Romania aquiahoraFundația Amfiteatru în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Turism organizează cea de-a cincea ediție a Forumului Internațional pentru Turismul de Sănătate în perioada 24 – 26 octombrie 2014 la Bușteni.

Evenimentul se desfășoară sub egida Clusterului MedicalSanatate Romania”.

Forumul Internațional pentru Turismul de Sănătate își stabilește drept principal obiectiv promovarea potențialului turismului de sănătate din România din perspectiva celor mai noi tendințe și în conformitate cu cerințele actuale ale pieței naționale și europene.

Ediția a -V -a a Forumului Internațional pentru Turismul de Sănătate se va concentra pe tematica calității în sistemul medical și implicit în turismul medical în relație cu consecințele Directivei 2011/24/UE a Parlamentului European și a Consiliului din 9 martie 2011, abordând totodată teme legate de managementul pacientului și marketingul serviciilor medicale.

Aquiahora

La eveniment participă reprezentanți ai autorităților publice din România, ai organismelor internaționale, specialiști români și străini, exponenți importanți din domeniul sănătății și turismului, asiguratori, etc.

Forumul Internațional pentru Turismul de Sănătate va reuni un număr de aproximativ 200 de participanți. În cadrul evenimentului se vor dezbate teme de interes major pentru dezvoltarea turismului medical precum importanța medicinii centrate pe pacient sau rolul parteneriatelor transfrontaliere în promovarea destinațiilor de turism medical.

Se va acorda o atenție deosebită promovării României că destinație de turism medical și se vor aduce în atenția participanților domeniile în care suntem competitivi. Ediția a cincea a Forumului Internațional pentru Turismul de Sănătate va crea o platformă de comunicare între toți actorii implicați în evoluția acestui sector în vederea identificării celor mai bune soluții și metode de dezvoltare a domeniului în România.

Sursa: Comunicat de presă Fundația Amfiteatru

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

5 Responses

 1. Lamiita Durac says:

  Cred ca ar fi o mare realizare , toata lumea ar avea de castigat . Alesii nostri ar trebui sa miste ceva in acest sens .

 2. Barascu Violeta Ramona says:

  Felicitari organizatorilor , un eveniment important pentru turismul medical!

 3. Ana Prisacaru says:

  Mi-as dori foarte mult sa se dezvolte turismul medical in Romania. Sa putem beneficia de servicii accesibile, de tratament si de oferte pentru toate buzunarele.

 4. spuma says:

  felicitari pt articol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + eleven =