Fără inhibiții? Mănâncă gol, aici! Sunt deja 10.000 pe lista de așteptare

Banner Film Experience

fara-inhibitiiNu, ideea nu este sa vii gata dezbrăcat de-acasă și traversând așa orașul să fii eventual arestat pentru tulburarea liniștii publice, ci să te reîntorci la starea naturală, măcar pentru o seară.

Londra este capitala excentrică în care vei putea lua masa complet dezbrăcat pe timpul verii, dar nu mai mult de trei luni, începând cu iunie. Dacă găsești ideea atrăgătoare, află că nu ești singurul! S-a deschis deja o foarte lungă listă de așteptare, care cuprinde 10.000 de doritori!

Restaurantul se numește Bunyadi va avea și o secțiune în care oamenii pot lua masa îmbrăcați, dar de bună seamă nu acolo va fi distracția. Se dorește ca nu numai persoanele să fie lipsite de inhibiții ci și meniul, în care se vor regăsi ingrediente dintre cele mai naturale. De asemenea, nu va fi permis accesul cu telefoane și nu vor fi nici lumini electrice. Lumina plăcută și moale a lumânărilor va spori atmosfera originală, dezinhibată, profund naturală, la urma urmei.

”Ideea este aceea de a se experimenta libertatea adevărată. Fără chimicale, fără culori artificiale, fără gaz și electricitate, fără telefonie și chiar fără haine” a spus Seb Lyall, fondatorul Lollipop, compania din spatele restaurantului care cu siguranță va dobândi o celebritate mondială de netăgăduit.

Articol scris de Ioana Dima

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. APOSTOL VIORICA says:

    Doamne fereste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − seven =