Festivalul Internațional de Film de la Karlovy Vary debutează astăzi

Banner Film Experience

kinedok-club-de-film

Cel mai important eveniment cinematografic din Cehia dar și din Europa Centrală și de Est, Festivalul Internațional de Film de la Karlovy Vary debutează pe 5 iulie.

La Gala de Deschidere va participa și celebrul actor Willem Dafoe, care va primi trofeul Crystal Globe pentru contribuția adusă cinematografiei mondiale.

În cadrul prestigiosului festival va avea loc și premiera internațională a lungmetrajului de debut al tinerei regizoare Catrinel Dănăiață.

„DUBLUa fost inclus în competiția „East of the West”, secțiune dedicată regizorilor aflați la primul sau la al doilea film. În cadrul competiției sunt selectate producții din Europa Centrală și de Est, Balcani, Grecia, Turcia.

„DUBLU” spune povestea lui George, un arhitect aproape de succes cu o relație aproape eșuată și o viață aproape sufocantă. Când viața e un continuu deadline devii prizonierul propriei existențe.

Filmul îi are în distribuție pe Bogdan Dumitrache, Maria Dinulescu, Corina Moise, Dorian Boguță, Teodor Corban, Andrei Mateiu, Virgil Aioanei, Cosmina Stratan, Ștefana Samfira.

 Sursa: microFilm

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 + seven =