Fructele care vindecă 100 de boli. Folosește-le!

Banner Film Experience

maceseleÎn mediul rural acest arbust este un aliat al sănătății de sute de ani. Din aceste fructe se face lichior, decoct, pastă de măceșe, gem de casă, ceai, tinctură etc.,  pentru că sunt pline de calități.

Conțin o cantitate uriaşă de vitamina C care luată din 4 în 4 ore reușește să-ți fortifice sistemul imunitar de așa natură încât acesta poate respinge toate atacurile bolilor din ziua de azi, inclusiv cancerul.

Așa își începe ing. cercetător Ștefan Manea  povestea despre arbustul care s-a făcut atât de respectat la români încât, pe bună dreptate, se spune  că vindecă 100 de boli:

Îmi aduc aminte că în copilărie, atunci când erai mușcat de un câine turbat, se folosea ca remediu unguentul pe bază de gălbenele și măceșe, la care se adăugau diverse fierturi din aceste fructe.

Pe vremea aceea nu mergeai la spital pentru tot felul de incidente comune în lumea satului. Te oblojeai acasă cu loțiuni, unguente și decocturi despre care mergea vestea de la o generație la alta. Astăzi cercetarea de laborator confirmă intuiții țărănești vechi,  care ne fac cinste. 

De la artrită și până la prevenirea formării de calculi renali, de la buna circulaţie a sângelui și până la vindecarea inflamaţiilor vezicii biliare, fructele de măceș luate sub diverse forme, și-au dovedit eficiența! Măceșele stimulează procesul de eliminare a toxinelor din corp, în paralel cu un aport benefic de săruri minerale, punctează interlocutorul nostru.

Gemoderivatul din mlădițe de măceș, produs biologic complex:

Anca Daniela Raiciu, doctor științe farmaceutice, spune că măceșele pot fi folosite indiferent de anotimp, de vârstă sau tablou clinic, fiind un tonic general al organismului de care nu trebuie să ne lipsim:

Pentru că nu este de conceput să-l avem în fitoterapia românească și să nu ne folosim din plin de proprietățile sale,   diviza de cercetare de la HOFIGAL a scos  pe piața românească un produs excepțional și mă refer la gemoderivatul din mlădițele de măceș.macese

De ce zic că este exceptional?

Pentru că este un produs natural cu valoare biologică complexă care asigură tonifierea întregului organism, indiferent de sistemele acestuia.

În primul rând pentru că are capacitatea de a limita atacul bacteriilor și virușilor asupra organismului fiind foarte eficace în stări gripale, astenie, oboseală fizică, și în stări de epuizare generală.

Apoi pentru că susţine buna funcţionare a organelor interne, având un rol important în procesele de oxido-reducere şi  respiraţie celulară și pentru că reglează echilibrul mineralelor la nivelul ţesutului osos.

Este mai mult decât util, este un gest obligatoriu pentru sănătatea copiilor  să le dăm măceșe sub o formă sau alta, dar mai ales sub formă de gemoderivat din mlădițe. Aceasta este benefic mai ales copiilor care prezintă întârzieri de creştere, fiind extrem de eficient în decalcifieri osoase şi demineralizări juvenile.

Aș încheia acest scurt tablou al calităților măceșelor, spunând că gemoderivatul din mlădițe de măceș este un remediu util femeilor care au osteoporoză postmenopauză și ajută la combaterea durerilor de cap difuze sau localizate. 

De unde poate fi cumpărat și modul de administrare:

Ca mod de administrare se recomandă o doza de 1,5 ml de 1-2 ori pe zi, diluată in puțină apă, înainte de mese, cu specificația de a se ține cât mai mult în gură pentru favorizarea absorbției prin mucoasa bucală.

Produsul poate fi cumpărat de pe magazinul online HOFIGAL, dând click pe “Comandă acum”.

cumpara-acum1-1

Articol scris de Mara Ivan

 

 

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

2 Responses

  1. Goleanu Anisoara says:

    Hofigal stie unde sa caute leacurile bune pentru suferintele noastre! Nu a uitat de macese,fructe sau mladite si a preparat pentru copii ,dar si pentru batrani,produse care vindeca sau incetinesc evolutia unor boli.

  2. (puiu) barbalata mirela says:

    Stiam de macese ca sunt foarte bune si au o cantitate mare de vitamina C dar nu mi-am inchipuit ca are un spectru de actiune foarte larg. Este bine de stiut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 − 8 =