Herpesul, o afecțiune ce se transmite cu ușurință. Cum îl tratezi natural

Banner Film Experience

trateaza-herpesul-natural-hofigalFoarte mulți oameni mă întreabă cum se poate trata natural herpesul, afecțiune destul de răspândită pentru că se transmite foarte ușor.

Este bine că oamenii doresc să găsească soluții pentru această boală pe care n-aș ignora-o din cauza urmărilor sale. Virusul poate fi transmis inclusiv la copilul mic care intră în contact cu leziunile genitale ale mamei și poate recidiva de-a lungul întregii vieți! – avertizează dr. în farmacie Anca Daniela Raiciu și continuă:

Herpesul poate fi localizat la gură, buze, nas sau genital

Noi recomandăm o abordare terapeutică integrată, atât medicamentoasă cât și cu produse naturiste, chiar din primul moment al apariției erupției. Atente ar trebui să fie mai ales persoanele care au deja alte probleme de sănătate, de la diabet zaharat până la afecțiuni buco-dentare,  de la persoanele care practică sporturi intense până la cele care se află într-o situație de stres major,  cum ar fi cea generată de un examen,  o călătorie lungă, o profesie grea, etc.

Există pe de o parte tipul 1 de virus, acela localizat la nivelul gurii, buzei și nasului și pe de altă parte tipul 2, cel care produce herpes genital. Odată pacientul infectat virusul Herpes simplex rămâne în corp și poate duce la reapariția leziunii herpetice pe parcursul întregii vieți.

Nu este foarte plăcut, mai ales că unii pacienți, de fapt cei mai mulți au 3-4 recurențe pe an, în timp ce un număr mai restrâns îl fac chiar și o dată pe lună! Cam cu 2 zile înainte ca leziunea herpetică să se instaleze vizibil pot apărea senzații de usturime  și mâncărime a pielii, chiar o ușoară amorțeală și durere la nivelul zonei afectate.

În unele cazuri cel afectat poate acuza o stare de moleșeală și lipsă de apetit, temperatură, frisoane, agitație, dureri. Dacă se ia imediat tratament, în câteva zile boala cedează. Trebuie știut că veziculele herpetice conțin mari cantități de virus care supraviețuiesc o săptămână și care pot fi transmise prin salivă, de aceea igiena personală este foarte importantă – precizează dr. Raiciu.

Schemă gemo-fitoterapeutică cu produse HOFIGAL pentru herpes

HOFIGAL – care este cea mai mare companie cu capital românesc de pe piață produselor alternative de sănătate are un portofoliu impresionant de produse. Una dintre cele mai eficiente scheme de tratament cu produsele HOFIGAL,  pe care o recomand pacienților afectați de herpes este următoarea:

Hofimun 1+2+1 după mese, timp de 4 săptămâni;

Gemoderivat din muguri de coacăz negru, 2 monodoze pe zi, 1=1=0, înainte de mese, luată în apă;

Gemoderivat din muguri de arțar, 2 monodoze pe zi, 0+1=1, înainte de mese în apă;

Gemoderivat din muguri de nuc, 2 monodoze pe zi, 1+0+1, înainte de mese.

Aceste produse pot fi achiziționate din farmaciile HOFIGAL din toată țara, farmaciile partenere, dar cel mai simplu pot fi comandate online dând click pe “comandă acum”.

Interviu realizat de Cristina Dumitrean

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty + six =