Hofigal aniversează 25 de ani de activitate

Banner Film Experience

25-de-ani-de-activitate-hofigalAprilie 2015 marchează pentru HOFIGAL 25 de ani de activitate!

Companie românească în care lucrează peste 400 de salariați, HOFIGAL are în portofoliu sute de produse: produse cosmetice, uleiuri, ceaiuri, gemoderivate, tincturi, capsule și comprimate,  complexul de terapie naturală de la Breaza și peste 10 farmacii, în care produsele pot fi achiziționate la preț de producător.

Declarație ing.chimist Ștefan Manea, director general:

’’HOFIGAL reprezintă, de fapt, o mare familie de specialiști împreună cu care am transformat un vis într-o realitate. Am dorit să creez cea mai mare companie cu capital integral românesc de pe piața produselor complementare de sănătate și am reușit!

Dincolo de toate premiile, medaliile și realizările noastre, am ridicat un edificiu  care pune în topul priorităților sănătatea românilor, cărora le închin efortul meu de o viață!

HOFIGAL a dat noi valențe florei României și sunt fericit că astăzi, prin invențiile și inovațiile sale este un stâlp de rezistență a cercetării românești în domeniul plantelor medicinale și aromatice.’

Declarație Anca Daniela Raiciu, director de marketing:

’’Profit de acest moment aniversar pentru a-l omagia pe cel care este sufletul companiei HOFIGAL, domnul Ștefan Manea, un vizionar și un excelent profesionist, dar mai ales un mentor!

Acestui om cuprins de o pasiune de decenii pentru profesia sa și pentru sănătatea oamenilor, i se datorează ambiția de a cultiva plante în condiții avansate de ecologizare, la standarde de calitate certificate de cele mai prestigioase și severe organisme internaționale. Astăzi, suplimentele alimentare marca HOFIGAL sunt produse vindecătoare pentru trup și suflet.

Obiectivul întregului colectiv de producție este acela de a păstra, an de an,  prețuri accesibile, corecte, pentru aceste produse de top ale medicinei complementare, în care se combină inspirat cercetările științelor medicale, aromaterapiei, gemoterapiei și enzimologiei.’’

În prezent HOFIGAL deține peste 200 de brevete și medalii internaționale și este o companie cu management integrat – calitate, mediu, siguranța alimentului, sănătatea și securitatea ocupațională.

Comunicat de presă HOFIGAL / Sursa: Compania de comunicare AQUI AHORA


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

5 Responses

 1. Aghinitei Maria says:

  Felicitari Hofigal!
  Un sfert de veac de cand realizati o multime de produse naturale minunate, valorificand cu succes potentialul florei din Romania.
  Hofigal este o companie românească cu peste 400 de salariați, avand in portofoliu sute de produse: produse cosmetice, uleiuri, ceaiuri, gemoderivate, tincturi, capsule și comprimate, complexul de terapie naturală de la Breaza și peste 10 farmacii, în care produsele pot fi achiziționate la preț de producător.
  ne furnizeaza mereu produse de buna calitate, naturale si la un pret acceptabil pentru orice buzunar. Am folosit produse Hofigal si declar cu mana pe inima ca sunt foarte eficiente! Va doresc numai succese si sa continuati sa ne furnizati pe piata cat mai multe si diversificate produse pentru sanatate si frumusete!

 2. Lupu Nicoleta says:

  La multi ani va doresc si sa faceti cat mai multi clienti fericiti!

 3. Goleanu Anisoara says:

  La multi ani,HOFIGAL! Am cunoscut produsele HOFIGAL prin intermediul internetului, le-am folosit ,sunt de calitate exceptionala,au la baza principii active sanatoase, extrase numai din plante.Le-am folosit, le folosesc in continuare si le recomand tuturor ,fara rezerve. Mult respect pentru D-l Stefan Manea,omul care sfinteste locul in care munceste si, nu pentru foloasele sale ci, pentru ale noastre,ale consumatorilor.Produsele HOFIGAL nu au ambalaje aurii, cu fundite,n-au parfumuri sofisticate de ambra …ceea ce au mai pretios de afla in continutul recipientelor: produse de foarte buna calitate,eficiente,sanatoase,produse de care avem atata nevoie.Va doresc succes in continuare,sa ne oferiti produse tot mai diversificate,la fel de valoroase ca si pana acum.HOFIGAL-un nume pentru sanatatea nostra!

 4. PANTEA ANA says:

  LA MULTI ANI ”HOFIGAL” , SUNTETI CEI MAI BUNI, FELICITARI SI BUCURII ! MAI MERGETI LA EMISIUNI, SA VA CUNOASCA SI PERSOANELE CARE IAU ALTE PRODUSE CE SUNT TOXICE, SI CREEAZA ALTE PROBLEME. SUNT O FIDELA CLIENTA A PRODUSELOR, RESPECT, JOS PALARIA DL. MANEA SI ECHIPA ,SUNTETI DE EXCEPTIE.
  CU TOATA STIMA ,
  ANA PANTEA ,FOCSANI.

 5. spuma says:

  LA MULTI ANI SI ACTIVITATE INDELUNGATA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 16 =