HOFIGAL obține marele premiu PRO INVENT 2015

Banner Film Experience

Peste 70 de brevete de invenții premiate la Saloanele de Inventică din țară și străinătate!

Acesta este palmaresul pe care divizia de cercetare de la HOFIGAL l-a obținut în cei 25 de ani de activitate pe care i-a sărbătorit anul acesta, palmares pentru care a obținut cel mai recent premiu la Salonul Internațional al Cercetării, Inovației și Inventicii ’’Pro Invent’’ ediția a XIII-a, desfășurat la Cluj Napoca.

Declarație ing. chimist Ștefan Manea, director general HOFIGAL:

’’Cu cele 70 de medalii și trofee pe care le deținem, HOFIGAL se situează pe primul loc la nivel național și printre primele companii de profil din Europa, rata de succes a transferului tehnologic de la cercetare la producție fiind de peste 75%!

Sunt realizări de care suntem mândri, dar care ne obligă enorm, deoarece suntem promotorii crezului de a furniza sănătate direct din natură, în condiții înalte de calitate și recunoaștere certificată, acest lucru însemnând investiții financiare și de cercetare semnificative.’’

Produsele premiate de juriu și care s-au bucurat de atenția publicului sunt:

  • HofLipomin – preparat fitoterapeutic pentru normalizarea colesterolului;
  • Asutrat/Plagotrat – gel pentru vindecarea arsurilor și plăgilor;
  • Omega 3 și 6 vegetal – produs vegetal anticolesterol;
  • BiloReglan – produs natural fitoterapeutic pentru reglarea funcțiilor biliaro-hepatice.

Prestigioasa manifestare științifică a fost organizată de Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, sub egida Ministerului Educației Naționale, iar juriul a fost compus din personalități de prim-rang, precum prof.dr. Radu Munteanu, prof. dr. ing. Aurel Vlaicu.

Comunicat de presa HOFIGAL

Compania de comunicare AQUI AHORA


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen + seventeen =