Hotel TTS**** Spa&Wellness – locația balneo de patru stele din stațiunea inimii, Covasna – galerie foto

 • bibi-touring
 • aqui-ahora-hotel-mercur-covasna
 • hotel-mercur-covasna-1
 • hotel-mercur-covasna-3
 • hotel-mercur-covasna-4
 • hotel-mercur-covasna-5
 • hotel-mercur-covasna-6
 • hotel-mercur-covasna-7
 • hotel-mercur-covasna-8
 • hotel-mercur-covasna-1

Banner Film Experience

tratament-tarife-hotel-mercurPersoanele cu risc de boală cardiovasculară care vin de două ori pe an în Covasna pentru tratament balnear, trăiesc cu 5 până la 7 ani mai mult!

Sunt studii serioase și validate prin experiența pacienților care se consideră norocoși că avem asemenea oportunități în țară. Este și cazul lui Vasile Stratulat din Vrancea: ”De 32 de ani vin în Covasna să mă tratez. Sufăr de tânăr de complicații cardiovasculare și am reușit să mă țin departe de cuțit datorită acestor tratamente, dar mai ales datorită mofetelor care au făcut din mine un om cu bucurie de viață. Cunoștințele mă întreabă: ”Măi Vasile, dar tu nu te-ai săturat să te duci de 32 de ani tot în același loc? Păi cum să mă satur când Covasna mă ține în viață?!”

Nu doar Vasile Stratulat gândește astfel, ci toți cei care, prețuindu-și sănătatea aleg Covasna ca destinație de vacanță concediu.

Prin ce este unică și diferită aceasta stațiune în spațiul românesc și european? Prin faptul că resursele locale de aici sunt excepționale: un aer puternic ionizat negativ, celebrele și binefăcătoarele mofete și cele peste 1000 de izvoare naturale cu adresabilitate medicală foarte largă.

Hotel TTS****Spa&Wellness, cea mai nouă locație de patru stele din stațiunea Covasna

În acest context este de salutat apariția în peisajul local al unui nou hotel de 4 stele  – din ce în ce mai căutat de turiștii cu standarde de calitate și igienă ridicate. Este vorba despre Hotel TTS****Spa&Wellness Covasna, un centru balneo de care beneficiază toți aceia care au nevoi medicale sau de relaxare, indiferent de vârstă.

Investiția s-a ridicat la 5.200.000 euro. Proprietarul a declarat că va lăsa moștenitorilor săi bucuria profitului, în condițiile în care o analiză serioasă arată că investiția va fi amortizată în aproximativ 4 decenii. Hotelul are 57 de camere pe 4 nivele, adică un total de 116 locuri. 7 apartamente pentru oaspeții pretențioși dintre care două prezidențiale, completează oferta de bază.

Știai despre vitaminele aerului din Covasna?

Un beneficiu implicit al stațiunii Covasna  este faptul că respiri aer curat de pădure. Aerul de aici detoxifică, liniștește și tratează. O simplă plimbare în aerul saturat cu ioni negativi este suficientă pentru un somn bun și odihnitor. Puțini știu că aceste molecule sunt considerate vitaminele aerului și se formează pe cale naturală numai dacă se întâlnesc mai mulți factori simultan: radiații ultraviolete, căderi de apă, vânturi. Întregul sistem imunitar primește o baie de putere, se intensifică circulația sanguină și se inițiază procesele de revitalizare.

Aurelia Nedelea are 43 de ani și este șef de departament la o multinațională din București. Iată ce ne-a mărturisit:

”Vin în Covasna un week-end întreg pe lună, nu pentru că aș avea probleme de sănătate, ci pentru că pur și simplu aici îmi încarc bateriile. Împreună cu soțul și copilul nostru de 4 ani nu facem nimic altceva decât plimbări lungi. Asta după ce am aflat că aerul de aici are o concentrație de ioni negativi de până la 4000/cm3 în timp ce aerul de acasă, din București, are o concentrație de 40 de ori mai mică! Plecăm binedispuși, refăcuți și deși zilele lungi de la birou sunt adesea istovitoare, niciodată nu sufăr de migrene, depresie ori astenie! Chiar am reușit să convertesc și câțiva colegi de serviciu, iar părinților noștri le oferim un sejur complet de tratament balneo în Covasna, în fiecare toamnă!” – povestește intervievata noastră.

Ce cuprinde baza de tratament de la Hotel TTS****Spa&Wellness Covasna

Piscină, saună, salina cu sare de Himalaya și piscina cu jacuzzi sunt elementele de spa și relaxare pe care orice turist cazat aici le folosește pentru desfătare.

La acestea se adaugă procedurile din baza de tratament, complet dotată: fizioterapie, balneo­fizioterapie, săli de sport, băi cu apă carbogazoasă, mofete, dușuri vichy, kinetoterapie, aceasta din urmă fiind adresată și persoanelor cu afecțiuni posttraumatice.

În mod evident nici o procedură nu este prescrisă fără consultul medicului de specialitate. În funcție de istoricul medical al acestuia și după o anamneză riguroasă, medicul prescrie o schemă de tratament individualizată.

Tarife și facilități

Hotel TTS****Spa&Wellness Covasna ofertează diverse tipuri de pachete, printre care cel mai solicitat este de 5 zile, deși pentru un efect terapeutic garantat sunt necesare cel puțin douăsprezece. Un pachet pentru 2 persoane ce cuprinde cazare în cameră dublă, consultație medicală, 3 proceduri /pe zi de persoană și masă în cont – în valoare de 65 de lei / pe zi de persoana, plus acces gratuit la piscină saună și salină, costă 2010 lei. Un tarif excelent pentru un sejur balneo într-un hotel de 4 stele!

Clienții care nu vin pentru tratament medical, ci doar pentru relaxare, refacere și wellness, pot beneficia de servicii spa și se pot bucura de produsele tradiționale românești din meniul restaurantului.

Nici cei care vin cu afaceri la Hotel TTS****Spa&Wellness Covasna n-au fost uitați. Pentru ei există  o sală de conferințe modulară și un lobby bar.

Cunoaște-ți țara și fă vacanța în România!bibi-touring

Despre Hotel TTS****Spa&Wellness din Covasna am aflat ca urmare a participării la un infotrip inițiat și organizat exclusiv de Bibi Touring,  touroperator de top din România specializat pe turism intern,  care colaborează cu peste 1300 de agenții de turism.

Într-un elan de evaluare a produsului turistic la el acasă, Bibi Touring  și-a propus să desfășoare și infotripuri de scurtă durată pentru a facilita  operatorului de turism cunoașterea în amănunt a destinației, locației și serviciilor, așa încât clientul să poată fi corect și competent îndrumat.

Felicit din toată inima această abordare care presupune investiție de timp, bani și resursă umană și consider că este una dintre cele mai respectabile și oneste direcții într-un domeniu de activitate mereu văduvit de atenția guvernanților și ținut în viață mai mult de antreprenoriat.  Adrian Voican, fondatorul acestui business de turism cu o vechime de peste 15 ani pariază pe piața turistică românească și bine face!

Resursa balneo românească  internă este una dintre cele mai mari din Europa.  Au început să apară locații care satisfac chiar și cei mai pretențioși turiști și pacienți, inclusiv pe cei de 5 stele, în condițiile în care destinațiile balneo sunt cele mai potrivite pentru prevenția, tratarea și vindecarea  bolilor.

Românii care doresc relaxare, refacere și sănătate au acum posibilitatea de a alege vacanța visată la prețul cel mai corect posibil. Răsfoiește aici cataloagele cu destinații și acordă-ți o vacanță.

În România, desigur!

Urmărește galeria foto de la Hotel TTS****Spa&Wellness Covasna.

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

 1. Oana S. says:

  Din pacate cred ca s-a inteles gresit: tariful pachetului de tratament pentru 5 nopti este de 2010 ron PENTRU 2 PERSOANE ! Cuprinde cazare in camera dubla, consultatia medicala, 3 proceduri/persoana/zi si masa in cont in valoare de 65 ron /pers/zi
  La aceste tarife, la hotel Mercur Spa & Wellness Covasna, va asteptam cu mare drag !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × five =