O reţetă plină de fantezie!
Coşuleţul cu bunătăţi vegetale, numai bun de prezentat la o cină cu prieteni.
Ingrediente:
- aluat pentru pizza
- o vânătă
- un ardei roşu
- un ardei galben
- trei dovlecei
- ulei de măsline, sare, busuioc, piper
Preparare:
- într-o tavă dreptunghiulară, tapetată cu hârtie de copt, se întinde aluatul astfel încât să îmbrace pereţii tăvii şi să se răsfrângă puţin peste margini
- marginea superioară a aluatului va fi unsă cu ulei de măsline şi tava se va băga la cuptor pentru 10 minute
- între timp vom prepara un sos de roşii cu puţină ceapă şi ulei de măsline, sos pe care îl vom turna pe fundul tăvii, peste aluat şi vom coace din nou timp de alte 10 minute
- tăiem pătrăţele şi prăjim separat puţin în ulei de măsline, ardeii, vânăta şi dovleceii, condimentăm cu sare şi piper, după gust
- vom realiza un fel de pereţi despărţitori din felii de caşcaval, umplem spaţiile goale cu legumele preparate, presărăm câteva frunze de busuioc şi apoi din nou la cuptor pentru 2 – 3 minute, cât să se topească puţin brânza, pentru a se putea uni cu aluatul.
Uşor de realizat, acestă reţetă va aduce pe masă culori şi bucurie, spre încântarea invitaţilor.
Merită preparat!
Vizualizări total 527, Vizualizări azi 1