În turism numai cu oameni veseli se poate lucra!

Banner Film Experience

aquiahora-hotel danubius sovataAceasta este axioma după care se conduce Janos Fulop-Nagy, directorul general al Balneoclimaterica SA și pe care a comunicat-o și participanților la Forumul de Turism Balnear organizat de către O.P.T.B.R. în octombrie 2015, la Sovata.

Din acest considerent turismul este socotit industria zâmbetului și nu există persoană implicată care să nu știe cât valorează această manifestare universală de respect și prețuire.

Segmentul balneo se adresează și oamenilor sănătoși!

Segmentul balneo nu se adresează doar unei categorii de vârstă la care s-au instalat anumite afecțiuni, ci este de ajutor mai ales omului sănătos. Cu toții avem nevoie să ne recuperăm permanent capacitatea de muncă, să prevenim bolile și să ne recăpătăm starea de bine, singura stare naturală a omului, în care putem munci, crea și fi fericiți! argumentează Janos Fulop-Nagy.Fulop-Nagy-Janos-director-general-SC-Balneoclimaterica-Sovata-SA

Ca manager, cel mai important lucru pe care îl poate oferi clienților vine la pachet cu o atitudine destinsă, total binevoitoare a întregului personal care oferă servicii turistice și medicale. De aceea nu s-a oprit niciodată din a căuta resursa umană competentă și profesionistă și recunoaște că îi e din ce în ce mai greu să găsească tineri care vor să lucreze în industria ospitalității, identificând această problemă ca una dintre cele mai complexe.

Complexul turistic pe care îl păstorește este format din fostul hotel Sovata, care acum se numește DanubiusHotel Brădet și Hotel Făget. Toate trei formează un complex balnear integrat, iar vârful de lance este fără îndoială Hotelul Danubius.

Din punctul meu de vedere este unul dintre cele mai bune hoteluri românești din zona balneo, clasificat la patru stele adevărate – nu măsluite cum adesea se obișnuiește pe mioriticele noastre plaiuri – și care poate oferi atât servicii medicale cât și de cazare superioare.

Apreciez faptul că așa cum sunt gândite pachetele turistice balneare, familiile cu copii sunt încurajate să-și petreacă vacanțele aici. Patru piscine cu apă dulce și una cu apă sărată, activitățile educative și distractive anume create pentru cei mici, lasă timp destul părinților să efectueze pe îndelete procedurile balneo prescrise de către medic.

Sovata, una dintre preferatele românilor

La rândul său, Suzana Pretorian director medical, prezentă la același eveniment – Forumul de Turism Balnear –  a realizat o trecere convingătoare în revistă a virtuților prin care Sovata a devenit atât de cunoscută încât a dat naștere unui întreg folclor:

Cândva aici existau exploatări de sare care prin prăbușire au format depresiuni în care s-a acumulat apă. Astfel s-au născut lacuri sărate de mare concentrație. Este cazul Lacului Ursu, monument unic în Europa. Primul stabiliment balnear al zonei realizat aici datează din 1928.

Tratamentul aplicat pacienților și clienților noștri este complex, divers și personalizat și implică băi în lac capabile să te elibereze de o serie de afecțiuni foarte frecvente în România: bronșită, astm, dermatită, probleme vasculare, dar mai ales reumatism și boli ginecologice, infertilitate de cuplu, etc.

Printre serviciile  oferite de Hotelul Danubius se află cele terapeutice efectuate în baza de tratament excelent utilată, dar și de wellness, fitness, antistress, ghidare nutrițională.

Restaurantul hotelului oferă specialități ale bucătăriei locale, ardelenești, dar și internaționale.

Articol scris de Adriana Caranfil

 

 

 

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

4 Responses

  1. Goleanu Anisoara says:

    Cand te duci undeva in vizita si esti primit cu zambetul pe buze,te mai duci cu placere si altadata. In statiuni balneo-climaterice se duc ,de obicei, oameni cu probleme medicale si nu le face placere sa gaseasca acolo oameni incruntati,camere insalubre, mancare putina si fara gust. In turism, totul trebuie sa fie perfect: camere curate si dotate modern, oameni zambitori ,politicosi si seviabili,hrana sanatoasa ,curata si proaspata.daca mai sunt si niste obiective interesante,care se cer vizitate, te mai duci acolo si la anul,si la anul…

  2. ghelbere elena says:

    In orice serviciu adresat populatiei ar trebui ca personalul angajat sa-si lase necazurile acasa si sa-si intampine clienti cu un zambet si sa se poarte frumos cu ei.

  3. (puiu) barbalata mirela says:

    Turismul se face si cu oameni veseli. Nu este suficient doar atat, parerea mea. Mai trebuie respect fata de client dar si fata de personal, respect pentru valorile morale. Degeaba ai oameni veseli daca satisfactiile lor nu exista sau sunt putine. Oricand poti mima veselia, dar in realitatea insatisfactia, monotonia, lipsa de chef sunt acolo. Turismul la noi in tara are o mare problema: mentalitatea. se vrea mult sau multe in timp scurt si cu putin efort (omenesc si/sau financiar).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 4 =