DEZVOLTARE PERSONALĂ

Interviu c-un cofetar

Comments (2)
  1. Goleanu Anisoara says:

    Meseria de cofetar nu este una usoara! Trebuie mereu sa inventezi cate ceva,aspectul unei prajituri trebuie sa atraga clientul,pana ce va afla ce gust are.E o zona buna de experimente, te poti juca cu ingredientele,poti crea produse noi, spectaculoase, nu te plictisesti niciodata. E o mare varietate de produse, o mare varietate de ingrediente ,idei mai trebuie si devii artist!Artist COFETAR!

  2. spuma says:

    .Este o meserie care trebuie iubita ,pus suflet in ea pt ca produsele sa aiba gust .

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …