Întinerește prin metode neinvazive! Află care sunt capcanele intervențiilor estetice

Banner Film Experience

Se spune că femeile se îmbracă pentru alte femei, dar se coafează și machiază pentru ele însele. De ce? Pentru că felul în care te simți este foarte intim legat de încrederea în sine pe care ți-o dau o înfățișare agreabilă care să nu trădeze trecerea timpului.

Faptul că în ultima vreme au explodat procedurile cosmetice care promit rejuvenarea a făcut ca multe femei, dar și bărbați, să poată constata pe pielea lor bucuria de a arăta mai tânăr, dar și efectele dezagreabile, terifiante uneori, ale unor intervenții chirurgicale ce s-au sfârșit prost, cu mutilarea ’’împricinaților’’…

Astăzi există zeci de metode pentru  a trata ridurile, se investesc mulți bani în cercetare și apar inovații spectaculoase în îngrijirea pielii. Numai că trebuie să fim atenți pe mâna cui ne lăsăm și este obligatoriu să preferăm un specialist cu avizele la zi și tehnologie autentică, decât să mergem într-un salon de cartier care-și vinde serviciile mai ieftin, dar care nu reușește să treacă nici măcar testele de igienă.

Principiul de bază este acela de a opta pentru procedurile neinvazive din motive pe care ni le-a explicat Florica Munteanu, manager DERMAVITAL:

’’Eu cred ca de cele mai multe ori ,,ne grăbim“,  nu avem răbdare să ne informăm suficient,  și ne luam după reclamele bombastice – spune interlocutoarea noastră.  Mulți dintre pacienți vor un rezultat spectaculos, pe care să-l obțină imediat, fără să fie pregătiți de consecințe. Am văzut cu toții la televizor diverse situații extrem de neplăcute, printre care cazul avocatei de la Iași, injectate cu o substanță neconformă de către un medic iresponsabil. Din cauza mutilărilor survenite a fost efectiv nevoită să iasă din circuitul social, până când s-a recuperat! Este absolut dezolant că așa ceva se poate întâmpla!

Și la clinica noastră am avut situații când o tânără de 19 ani, ne-a solicitat administrarea de injecții cu acid hyaluronic . I-am explicat de ce nu este indicat, nici medical nici estetic să suporte această procedură, dar ea tot a făcut-o, într-o altă clinică. Și culmea, cu Botox!

Trebuie știut că orice injectare cu ace sau intervenție  chirurgicală  ar trebui să țină cont de vârsta  solicitantului, pentru că acolo unde s-a injectat o dată se distruge țesutul, și de la o anumita vârstă nu va mai fi posibilă nici o intervenție!

Ca specialist doresc să subliniez că pot trece și zece ani între formarea unui rid și constatarea sa și că nu există o vârstă anume la care ridurile devin vizibile, deoarece acest lucru depinde de moștenirea genetică, expunerea necontrolată la soare, folosirea produselor cosmetice adecvate, stil de viață și igienă, etc.

Din acest motiv sunt de dorit terapiile  neinvazive înainte de a ne gândi la orice intervenție radicală, opțiune care trebuie aleasă numai în ultimă instanță, cu păstrarea obligatorie a stării de sănătate!’’ a accentuat Florica Munteanu, manager DERMAVITAL.

Sfătuiește-te cu specialistul și optează pentru acele proceduri care nu interferează cu procesele biochimice naturale ale corpului, dacă dorești să arăți bine și să îți menții sănătatea pe tot parcursul vieții.

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. Goleanu Anisoara says:

    Cu somn, cu fericire, cu aer curat, cu creme potrivite, cu masaj….mai amanam batranetea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − eleven =