Intră în posesia unui voucher de discount de 10% pentru sănătatea picioarelor tale!

Banner Film Experience

voucher-discount-tulkaremO treime din populația globului suferă de boala varicoasă, afecțiune cronică, adesea ereditară, care apare ca rezultat a procesului de degenerare a peretelui vascular.

70% dintre populația care prezintă această afecțiune este reprezentată de femei.

Pentru tratarea problemelor de acest tip, în 1991 s-a înfiinţat Hiperclinica de varice TULKAREM, primul centru medical de flebologie din România, unic în plan mondial prin metodele folosite.

Fondatorul acesteia, Mohammed Abu Baker, este deținătorul a numeroase invenții de care beneficiază pacienții săi, atât din România cât și din străinătate.

Evită consecințele neplăcute și invalidante ale bolii varicoase și fă-ți un consult la clinica Tulkarem pentru sănătatea picioarelor tale!

Obține voucherul de discount la Hiperclinica de varice Tulkarem  exclusiv prin site-ul de lifestyle AQUI AHORA.

Iată pașii pe care trebuie să-i urmezi:

  1. Dai like la pagina de facebook a site-ului de lifestyle AQUI AHORA, aici.
  2. Dai like la pagina de facebook a hiperclinicii de varice Tulkarem, aici.

Apoi, pentru a obține Voucherul cu discount de 10% pentru sănătatea picioarelor tale,  trimite datele tale (numele, prenumele și orașul în care locuiești) pe adresa de e-mail secretariat@aquiahora.ro. Vei primi, în cel mai scurt timp, voucherul completat cu datele furnizate.

Prezintă-te cu acest document printat la Hiperclinica de varice Tulkarem, până la data de 20 decembrie, pentru a beneficia pe loc de reducerea de 10% la ORICE consultație și de reducerea de 10% la ORICE intervenție chirurgicală.

Contact Hiperclinica de varice Tulkarem:

Str. Caporal Grigore Marin, Nr. 15 B, Sector 4, București, România.

Tel: 021 9550, 0722 25 77 77

Program: Luni – Vineri 9:00 – 20:00


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 2 =