Lansare de carte HOFIGAL: Natura – medicina viitorului

Banner Film Experience

Ștefan Manea – inginer, chimist, om de știință, dar și antreprenor, directorul general al celei mai mari companii cu capital integral românesc de pe piața produselor complementare de sănătate a lansat o carte care cuprinde emisiunile realizate la Radio România timp de 12 ani!

În fiecare dimineață, Ștefan Manea, prezent în emisiunea lui Mihail Mihalache, redactor de radio, discutau despre plante, utilizarea lor în tradiția populară, dar mai ales beneficiile lor terapeutice.

’’În SUA și în Anglia în urma folosirii medicamentelor de sinteză mor mai mulți oameni decât din cauza accidentelor rutiere, spune Ștefan Manea, omul care de o viață se află în slujba fitoterapiei.

Prin reclame agresive și printr-o promovare de multe ori mincinoasă sunt recomandate medicamente și produse cosmetice sintetice, ascunzându-se adevărul despre efectul negativ al acestor preparate. Noi am ales să vorbim despre remediile naturale aflate în flora României și în curtea țăranului român, sperând că această educație pentru sănătate va însemna pe termen lung, ani în plus de viață.

Pentru ca aceste informații să fie folosite de cât mai mulți oameni, s-a născut ideea acestei cărți ’’Natura – medicina viitorului’’ a cărei apariție coincide simbolic cu împlinirea a 25 de ani de activitate a HOFIGAL.’’

Cartea cuprinde un capitol ce conține informații despre plante românești, ușor de găsit și de introdus în consumul zilnic, un altul dedicat gemoderivatelor, știință complet nouă și ramură a bioterapiei, al treilea fiind dedicat afecțiunilor celor mai comune, generate de lipsa vitaminelor, enzimelor, grăsimilor esențiale, etc.

Cartea ’’Natura – medicina viitorului’’ poate fi găsită la toate farmaciile HOFIGAL din România.

 Pentru comanda cărții online click aici.

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

7 Responses

 1. Popa says:

  Felicitări d le STEFAN Manea, ne faceți viața o sărbătoare , sunteți o enciclopedie ,o minune a lui Dumnezeu. va mulțumim din suflet pentru sfaturi! Sa ne trăiți !

 2. andritoiu luminita says:

  buna ziua,unde pot gasi cartea si la ce pret?Multumesc

 3. BLEOTU CICERON ILIE says:

  Doresc mult aceasta carte, de unde o pot cumpara? Va rog sa ma ajutati. Cu respect.

 4. Pintilie Constantin says:

  Ma intereseaza si pe mine cartea, de unde o pot cumpara.

 5. ADOCHITEI IONEL says:

  Ma intereseaza cartea cum pot intra in posesia ei.

 6. Buna ziua, unde gasim cartea?

 7. Goleanu Anisoara says:

  D-l Stefan Manea a gasit metoda prin care sa ajute omul sa-si pastreze sanatatea sau se vindece de anumite boli cu ajutorul plantelor.Mai simplu, mai ieftin , mai sanatos!Romania este o tara cu o flora bogata in plante vindecatoare, a fost doar un pas pana a le folosi in interesul oamenilor,pentru sanatatea lor.Nu e simplu, medicamentele de sinteza sunt mai la indemana dar, au si efecte nocive adesea. Medicamentele si produsele cosmetice care au la baza principoii active din plante sunt mult mai bine acceptate de organismul uman.Si D-l Stefan Manea, ROMANUL nostru, a gasit formula cea mai buna pentru a arata lumii ca natura ofera omului plante pentru fiecare boala,pentru orice problema de sanatate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 14 =