Lazarev – Sistemul autoreglării câmpurilor

Banner Film Experience

Lazarev - sistemul autoreglarii campurilorLazarev este unul dintre cei mai celebri bio-energo-terapeuți ai Rusiei și ai lumii și creatorul unui sistem complet original. Este atât de îndrăzneț și revoluționar, încât ar putea deveni medicina viitorului, după ce ne vom fi dezbărat de prejudecăți, și dacă lumea medicală își va da mâna cu toate științele de graniță.

Diagnosticarea karmei despre care am publicat pe site-ul AQUI AHORA aici, este o carte în 14 volume despre spiritualitate și terapie neconvențională.

Primul volum stabilește faptul că omul este o combinație între fizic, psihic, spirit și destin.

Cauza principală a răului – spune Lazarev – stă în om, iar pentru a schimba lumea, omul are nevoie mai întâi să se schimbe pe el însuși, lucru extrem de dificil. Înțelegerea lumii reprezintă începutul schimbării ei. Lazarev a observat că destinul și caracterul omului sunt codate în câmpurile bioenergetice, și atunci când se acționează asupra acestora, bolile pot fi ameliorate sau pot dispărea. Conștient că dacă acționează doar asupra corpului fizic, boala rămâne tot acolo și că ea se fixează în structurile destinului, bio-energo-terapeutul Lazarev începe să trateze omul ca sistem unitar.

Printre greșelile prin care oamenii își provoacă mult rău, se numără regretarea trecutului. Dacă susții emoțional întoarcerea în trecut, însoțită de regret și dezacord, creezi o deformare a câmpurilor bioenergetice și depozitezi boala la nivel emoțional. De fapt, boala este un bec roșu care avertizează omul că se află pe un drum greșit, iar Lazarev a constatat din cazuistica miilor de pacienți cu care a interacționat, că boala se instalează în structurile câmpurilor cu 5-10 ani înainte de apariția sa în corpului fizic.

O altă realitate extrem de interesantă se referă la deformația structurilor câmpurilor la copilul foarte mic. Unii copii se nasc bolnavi sau dezvoltă diverse patologii fatale încă din primele luni de viață. Lazarev găsește explicația în copierea structurilor câmpurilor mamei și sau a tatălui/strămoșilor. Cercetând și aprofundând fenomenul a constat că structurile câmpurilor se transmit de la copii la părinți și de la o generație la alta. Părinții le transmit copiilor o informație completă a comportamentului lor și a strămoșilor, informație ce se codifică în câmpul energetic al viitorului copil și stă la baza formării destinului, corpului, caracterului și spiritului acestuia.

Dacă altădată mecanismul punitiv se întindea pe parcursul mai multor generații, și era aproape imposibil de observat cu ochiul liber legatura cauză-efect, astăzi aceste procese se petrec cu o asemenea viteză încât omul ajunge să plătească pentru faptele sale chiar în această viață, spune Lazarev.

Acest prim volum descrie sistemul de plată-răsplată care funcționează în structurile karmice. Răscumpărarea păcatelor prin afectarea sănătății copiilor pare absurdă din punctul de vedere al individului – explică autorul – însă la nivelul câmpurilor nu există indivizi, ci idei, fiecare om fiind suma anumitor programe. Copii sunt ca o lupă pentru defectele părinților, dar și părinții, la rândul lor, suportă la nivelul câmpurilor energetice, consecințele comportamentului și faptelor copiilor. Vârsta de la care copilul influențează destinul părinților este de 8 ani.

Pentru păstrarea sănătății și a fericirii lumești, atât a aqui-ahoranoastră cât și a urmașilor, în tot ceea ce facem trebuie să tindem spre a alege partea cea mai înaltă a lucrurilor. Atunci când nutrim dragoste și recunoștință față de Univers, primim o imensă cantitate de energie. Această energie ne vindecă trupul, destinul și sufletul.

Acest prim volum care analizează sistemul autoreglării câmpurilor, deschide posibilitatea înțelegerii dintr-o altă perspectivă a lumii, a vieții, a fericirii personale și a sănătății.

Lazarev te conduce pas cu pas spre înțelegerea faptului că boala nu trebuie privită ca un rău sau o nenorocire, ci ca un mijloc de stopare a programelor de destrămare a sufletului, singura realitate din Univers.

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

9 Responses

 1. Dumitrescu Claudia says:

  Si cel mai imoprtant lucru in “a ne elibera calea” sa zic asa este ca na nu ne judecam partintii,sa i iertam pentru tot !!!!O conditie suprema !

 2. Dumitrescu Claudia says:

  Foarte adevarat,am citit mai multe articole si carti printre care si “The Secret” si am vazut si un documentar ce sustine aceasi idee !!Si in plus ne face bine sa fim pozitivi si fericiti!!

 3. Tolea nicoleta says:

  Acum subconstientul omului asimileaza murdaria energetica cu o viteza neinchipuita si nu doar pentru ca unii incearca sa patrunda in el ci si pentru a ti se bloca subconstientul.

 4. suzana suzy says:

  Lazarev ne dă un răspuns convingător la o serie de întrebări care frământă de mai multă vreme conştiinţele noastre .

 5. Lamiita Durac says:

  Interesant sistemul de plată-răsplată care funcționează în structurile karmice . Mi-a atras atentia in mod deosebit acest fragment ( si probabil ca exista o cauza ptr care mi-a atras atentia ) ” Copii sunt ca o lupă pentru defectele părinților, dar și părinții, la rândul lor, suportă la nivelul câmpurilor energetice, consecințele comportamentului și faptelor copiilor. Vârsta de la care copilul influențează destinul părinților este de 8 ani. ” Oare ar fi bine sa stim aceste lucruri de la inceput ? Nu stiu …..

 6. Aghinitei Maria says:

  Toti spun ca optimismul si lasarea in urma a regretelor este o cale spre auto insanatosire, dar trebuie si sa poti! Trebuie insa sa incerc! 🙂

 7. Ana Prisacaru says:

  Este foarte pozitiv ce citesc eu aici dar cred ca trebuie sa ai si ceva nativ sa poti intelege corect toate aceste lucruri.

 8. spuma says:

  asa este boala porneste din mintea noastra

 9. Serafimciuc Claudia-Lavinia says:

  Este un articol de merita citit de fiecare dintre noi cu foarte mare atentie dar si cartea ar fi tentanta spre achizitionare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + one =