machiaj DERMAVITAL

Banner Film Experience

machiaj DERMAVITAL

machiaj DERMAVITAL


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

2 Responses

 1. Silvia Roemer says:

  Buna ziua,Am facut cu ap,3 saptamani in urma un machiaj permanent in orasul Piatra Neamt,sprancene,gene si buze,spre marea mea uimire am constatat doar la cateva zile ca sprancenele au fost ok,dar la gene si buze nu a ramas ABSOLUT NIMIC,NICI UN PIC DE CULOARE,ce sa cred?Dumneaei a spus ca nu au primit pigmentii pielei machiajul,dar scuze,nu ma pricep,am la sprancene un fel si la gene alt fel de pigmenti???Nu am putut sa cred ca nu ramane macar conturul buzelor,va rog din suflet dati-mi un sfat,saptamana asta merg la salon si vreau sa fiu pregatita de o confruntare,are rost sa mai las inca o data sa incerce???sau sa cer banii retur.Ca de,,,costa ceva.Va multumesc.

  • adriana.caranfil says:

   Buna Silvia! Am intrebat specialistii unui salon cosmetic din Bucuresti si spun ca este posibil ca esecul procedurii sa fie cauzat de faptul ca cei despre care vorbesti au lucrat cu un pigment de proasta calitate sau de unica folosinta. De asemenea e posbil ca salonul sa nu aiba nici un fel de autorizatie, iar cosmeticienele sa nu fie autorizate.

   In mod normal se intocmeste o fisa de pigmentare. Ar trebui sa soliciti o copie, si de acolo ai putea afla cu ce aparat sau metoda s-a lucrat si mai ales care a fost tipul de pigment folosit.

   Oricum, avand in vedere ca procedura nu a reusit, cei de la salon ar trebui s-o mai faca inca o data, fara ca tu sa platesti absolut nimic.

   Toate cele bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − 2 =