Machiajul semipermanent al buzelor, mai elegant și durabil decât tatuajul

Banner Film Experience

Aqui Ahora - aparat de tatuat buzeFlorica Munteanu, managerul clinicii DermaVital spune că în fiecare zi are la cabinet cliente care sunt nemulțumite de tatuajul neprofesional al buzelor făcut cine știe pe unde. Retușarea acestor greșeli este extrem de neplăcută pentru că se muncește dublu, cheltuiala de timp și bani fiind semnificativ mai mare:

A arăta bine în orice moment al zilei este un vis al fiecărei femei. Pentru a ne realiza machajul, noi femeile, pierdem mult timp dimineața în fața oglinzii. În condițiile unei vieți agitate fiecare minut contează mai ales la începutul zilei, așa că a fost inventat machiajul semipermanent, atât pentru buze cât și pentru sprâncene sau ochi. Adresarea mea către femei este aceea de a opta pentru un cabinet autorizat atunci când decid să apeleze la un machiaj de acest fel, pentru că vor trebui să-l poarte o perioadă lungă de timp!

De ce ar trebui să preferăm machiajul semipermanent în locul tatuajului?

Florica Munteanu ne explică: tatuajele permanente conferă feței trăsături foarte aspre și un aspect vulgar, nedorit. Machiajul semipermanent al buzelor este mai elegant și durabil decât tatuajul. Tehnica de machiere semipermanentă ține cont de faptul că fața este un organ foarte mobil și se efectuează prin conturarea unor linii  foarte fine. La anumite intervale de timp culorile se reîmprospătează, iar după 3-5 ani acesta se șterge imperceptibil, în mod uniform.

Întrucât clinica noastră lucrează cu cei mai buni pigmenți de pe piața internațională și mă refer la cei biodegradabili, fabricați în Germania, n-am înregistrat nici măcar un singur caz de alergie. Fiind o clinică dermato-cosmetică tot ce facem ține cont de sănătatea pacientului și lucrăm cu standarde ridicate de igienă și profesionalism. 

Noi nu folosim procedura de înghețare a pielii. Imediat după tratament clienta își poate relua îndeletnicirile sociale, numai că va primi și complimente pentru felul în care arată! – exclamă interlocutoarea noastră.

Cum decurge procedura te machiaj semipermanent a buzelor?

Cosmeticienele de la DermaVital sunt instruite în Germania în tehnica Long–Time-Liner, cea mai evoluată tehnologie de machiaj semipermanent, premiată la nivel mondial de nenumărate ori. Este o procedură medicală și cosmetică în același timp, iar culorile nu conțin metale!

După ce se întocmește fișa clientei, se alege culoarea care o avantajează cel mai mult dintr-un paletar foarte bogat. Cu ajutorul unui liner dotat cu ace extrem de fine de acupunctură se implantează pigmenții colorați sub piele. Evident, se trasează în prealabil conturul buzelor și dacă acestea nu au forma ideală, se corectează în așa fel încât să se armonizeze cu restul trăsăturilor feței.

Persoanele care doresc să-și facă un machiaj semipermanent al buzelor, își pot face o programare la Centrul de Dermato-cosmetică DermaVital București, tel. 0213224004; 0731871968 sau pe e-mail la office@dermavital-med.ro.

Articol scris de Adriana Caranfil

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − three =