MAE nuanțează: turiștii români pot merge pe litoralul bulgăresc

Banner Film Experience

MAE nuanteaza - turistii romani pot merge pe litoralul bulgarescTuriștii români care au achiziționat deja sejururi în țara vecină sau care urmează să cumpere pachete turistice pe litoralul bulgăresc, își pot efectua liniștiti vacanțele! 

După ce Asociația Națională a Agențiilor de Turism  – ANAT – a cerut  Ministerul Afacerilor Externe  să clarifice situația plajelor din Bulgaria, acesta a revenit cu nuanțări absolut obligatorii, pe care le recomandăm și pe viitor având în vedere responsabilitatea pe care o incumbă propagarea informațiilor de la acest nivel!

Astfel, potrivit ultimelor evaluări furnizate de Ministerul Bulgar al Sănătății, riscul ca apa mării să fie infectată este limitat la o zonă restrânsă din Varna și NU sunt afectate alte stațiuni de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre.

Apreciem nuanțările aduse de MAE și răspunsul prompt al aqui-ahoraministrului Titus Corlățean cu privire la situația exactă a litoralului bulgăresc, din punct de vedere sanitar. În caz contrar, activitatea multor agenții de turism și vacanțele multor români ar fi avut de suferit!

Bulgaria este destinația externă de vacanță numărul unu în opțiunile românilor, având în vedere proximitatea și costul accesibil al serviciilor.

Sursa: Comunicat de Presă ANAT

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. Serafimciuc Claudia-Lavinia says:

    E o veste buna, mai ales pentru cei care si-au achitat biletele de multa vreme si viseaza la vacanta de tot atata timp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + 15 =