Magic Place Dâmbovița. Pentru că e vară! – vezi imagini

Banner Film Experience

Wanda la Magic Place DambovitaPe 18 iulie 2014, în București, a fost inaugurat un nou ștrand: MAGIC PLACE DÂMBOVIȚA.

Este vorba despre fostul ștrand Dâmbovița din  șoseaua Virtuții, zona Crângași, extins și reamenajat într-o manieră ambițioasă de către proprietarii săi, care au dorit să ofere vizitatorilor distracție și relaxare la un nivel comparabil cu standarde internaționale de succes!

De fapt, este mai mult decât un ștrand! Este un întreg concept de relaxare, de petrecere a timpului liber cu prietenii sau cu familia, de terapie și întreținere prin sporturi de vară.

Este un concept pentru sănătate și frumusețe pe care ne bucurăm să-l avem în Capitală!

Prin urmare, dacă din cauza timpului și a banilor, nu  ajungi la mare, vine marea la tine, pentru că aici găsești singurul bazin cu generator de valuri din București. La Magic Place ai tobogane cu apă de diverse lungimi, o plajă cu nisip și umbrele exotice, sezlonguri, terenuri de fotbal, tenis, baschet, zonă barbeque cu grătare și un cuptor de pizza pe vatră în cuptor ars de lemne, terasă-restaurant, etc.

Beach Bar-ul îți oferă o varietate de cocktailuri și băuturi răcoritoare, iar scena poate fi folosita pentru prezentări, spectacole, dans și muzică.
Cele 2 parcări cu o capacitate de până la 1000 de locuri se adaugă facilităților existente. Elevii și studenții vor plăti pe bilet doar 30 de lei, dacă vor prezenta carnetul sau legitimația aferentă. La fel vor plăti și adulții dacă merg în cursul săptămânii, iar pensionarii doar 20 de lei!
Copiii cu vârsta de până în 7 ani au intrarea gratuită!
Magic Place Dâmbovița, un loc pentru distracție și sănătate.

Vezi aici întreaga locație.

Mai jos, un album foto de la inaugurare.

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. Sorina Burtea says:

    Pentru cei interesati ….pare frumos!