SĂNĂTATE

Migdalele – Darul lui Dumnezeu și hrană pentru creier

Comments (12)
  1. Serafimciuc Claudia-Lavinia says:

    Imi plac migdalele pe care le consum crude, pentru ca stiu ca sunt foarte sanatoase. Nu stiam insa de reteta de lapte de migdale si va multumesc foarte mult pentru ea.

  2. Lamiita Durac says:

    Stiam cat de benefice sunt ptr sanatate migadalele dar asa cum ati spus si in articol , cu masura . In cosmetica de asemenea sunt foarte apreciate si utilizate ptr propietatile lor .

  3. Bontas Mihaela (Sofica) says:

    Nu am stiut pana acum de beneficiile multiple ale migdalelor. Voi incerca sa le consum si eu mai des.

  4. Agache Lucica says:

    Migdalele nu trebuie sa lipseasca din dieta copiilor si a adultilor.Sunt bune la gust si au un mare rol terapeutic.Atat in cosmetica cat si in gastronomie sunt adevarate vedete.
    Migdalele sunt -Darul lui Dumnezeu si hrana pentru suflet.

  5. Aghinitei Maria says:

    Au fibre, vitamine si antioxidanti, este hrana pt. creier . Se folosesc si in cosmetica si in prajituri, dar ce este mai important pt. mine: laptele de migdale este bun pt. diabetici!

  6. Goleanu Anisoara says:

    Migdalele sunt sanatoase si hranitoare dar nu se cultiva pe la noi. Ne obisnuim mai greu cu alimentele aduse din afara, ne-am obisnuit cu ale noastre si avem si noi cu ce sa ne laudam.N-ar fi rau sa folosim mai mult migdalele in alimentatie, chiar ar fi un “plus” pentru sanatate.

  7. Aghinitei Maria says:

    Minunate seminte: reduc accidentele vasculare, scad colesterolul, stimuleaza mecanismele cerebrale, sunt pe deasupra si gustoase, iar laptele de migdale inlocuieste cu succes laptele de vaca! <3

  8. Ficea Adina says:

    Migdalele conțin mult calciu și fosfor, fier și vitamina C, dar mai ales vitamine din complexul B, Vitamina E, acizi graşi Omega 6, magneziu, și sunt tonice ale sistemului nervos.

  9. (puiu)barbalata mirela says:

    O bunatate. Imi plac la nebunie migdalele. Stiu cat de sanatoase sunt pentru organism, de aceea le consum frecvent, fara a depasi insa doza recomandata.
    Totusi, din punctul meu de vedere sunt si 2 minusuri al acestora:
    1) sunt scumpe si nu oricine isi permite sa le includa in regimul lor de zi cu zi si
    2)sunt destul de tari, asa ca persoanele care au probleme cu dantura nu cred ca le vor agreea
    Un pont din punctul asta de vedere: eu pun de cu seara intr-un bol mic cateva migdale in apa la inmuiat pana dimineata cand vor fi numai bune de savurat 🙂

  10. ghelbere elena says:

    Folosesc migale la prajituri si o data pe saptamana mananc cate cu catronas cu lapte si migdale care au fost puse la inmuiat de cu seara

  11. Goleanu Anisoara says:

    Tot ce ne da natura,merita luat in seama.Migdalele e unul din darurile ei!

  12. ioli says:

    Se pot consuma cum sunt sau trebuie inmuiate in apa apoi uscate? acelasi lucru si pt nuci?

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …