Mircea Badea este “LIVE”. Vezi aici trailerul

Banner Film Experience

Cunoscutul om de televiziune, Mircea Badea joacă în filmul lui Vlad Păunescu, “LIVE”, ce va fi lansat pe 15 mai în cinematografe.

Pelicula îi mai are în distribuție pe actorii Rodica Lazăr, Tudor Chirilă, Crina Tofan, Ioana Blaj, Constantin Chiriac, Adrian Titieni, Doru Ana, Claudiu Bleonț, Andrei Huțuleac.

Vedeta Antenei 3, Mircea Badea, joacă rolul care l-a consacrat și în viața reală, cel de prezentator de televiziune.

Lungmetrajul “Live” spune povestea Emei, intrerpretată de Rodica Lazăr, o prezentatoare TV de succes, gazda unei apreciate emisiuni de investigații. Succesul ei depinde major de rating, iar Ema e dispusă să își pună la bătaie sănătatea, dar și toate resursele pentru a scoate adevărul la iveală. Unul dintre cazuri o aduce însă în mijlocul unui scandal de proporții care îi va schimba dramatic viața. Ema va fi prinsă în strânsoarea unei uriașe și periculoase mașinării care demască cele mai controversate personaje politice ale momentului.

Trailerul filmului poate fi văzut aici: 

Sursa Cătălin ANCHIDIN | Head of Communication| 0746 -499-941| catalin.anchidin@gmail.com

[google-ads-master-un]


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

2 Responses

  1. Goleanu Anisoara says:

    Chiar imi doresc sa vizionez filmul! Mircea Badea e deja un personaj de referinta pentru mass-media romaneasca si are talent actoricesc foarte pronuntat.Cu vorba, cu gestul…spune multe, deranjeaza pe multi.Nu mi-am inchipuit ca va juca un rol intr-un film dar, iata ca se poate!

  2. Aghinitei Maria says:

    Sa aiba succes lung metrajul. As vrea sa vad cum se prezinta in film Mircea Badea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − 8 =