Misconduct – un thriller cu Anthony Hopkins și Al Pacino – vezi trailer

Banner Film Experience

Misconduct-vezi-trailer”Misconduct” beneficiază de interpretarea a doi dintre cei mai cunoscuți și populari actori din industria cinematografică mondială: Al Pacino și Anthony Hopkins.

Că se fac mulți bani din medicamente, că nu se poate altfel decât prin șantaj, corupție și mită, ne imaginăm deja! Peste aceste ingrediente absolut obligatorii, regizorul adaugă ambiția unui avocat foarte dedicat urcării rapide în carieră, chiar dacă pentru asta e nevoie de o muncă sisifică presărată din belșug cu ilegalități, și nurii fără greș ai suedezei Malik Akerman. Pe această blondă trăsnet, excelentă actriță de comedie sigur ți-o amintești din filmul ”28 de rochii” unde a jucat alături de Katherine Heigl.

În plus mai sunt câteva scene din viața de familie a avocatului corupt, unde soția care suferise un avort spontan în urma căruia și-a pierdut copilul, adevărată mască a resemnării și tristeții, se dovedește a fi investită cu un rol mai important în economia filmului decât ai fi crezut inițial.

Pelicula reușește să creeze o atmosferă destul de intensă, cu multe răsturnări de situație și câteva insight-uri interesante din interiorul industriei farmaceutice.

Vezi trailerul filmului aici.

Articol scris de Mircea Sebastian Savaliuc

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × five =