Mistral Moieciu – un complex turistic premium, într-o destinație de top

Banner Film Experience

Hotel Mistral Moeciu

Sunt, de departe, o iubitoare a muntelui. Este locul în care mă simt ‘’acasă’’ din toate punctele de vedere. Sunt multe destinații în România în care mă duc cu plăcere și bucurie, una dintre ele fiind Bran-Moeciu.

Am și un loc de suflet, la Moeciu de Sus, unde se află hotelul Mistral Resort . Din balcon, aproape că mă înțep în acele de brad din pădurea la liziera căreia este amplasat.

Mă duc la munte pentru peisaj, aer curat și liniște. Și evident, pentru mâncare bună, pentru a vizita împrejurimile și obiectivele turistice din vecinătate, dar mai presus de toate, pentru OXIGEN!

La Mistral Resort le am pe toate din plin! Acord o stea în plus hotelului, pentru nivelul incredibil de ridicat de energie binefăcătoare în care este așezat. Acest lucru a fost identificat și evidențiat de o echipă de specialiști japonezi care a efectuat măsurători în mai multe locuri din țară. Ei consideră locul pe care vi-l descriu ca fiind de referință pentru sănătate, deoarece aerul conține concentrația ideală de ioni negativi, cunoscuți pentru efectul lor natural antidepresiv, relaxant și de oxigenare a celulelor creierului.

Peisajul te umple de mândrie. În cazul că ți-a trecut prin cap că România nu-și poate măsura frumusețea cu cea altor destinații montane din Europa, ei bine, aici e locul potrivit sa schimbi această prejudecată. O liniște ca de început de lume dă o valoare specială zonei. Înconjurat de munții Bucegi pe de o parte și de munții Piatra Craiului pe de alta, complexul oferă o fermecătoare deschidere spre Rezervația Naturală “Bucegi“.

Ce găsești la Mistral Moeciu? Un complex turistic modern, cu capacitate de cazare superioară, un restaurant de peste 170 locuri, centru de conferințe de 300 locuri și un club. Exisă camere single, duble, twin, iar finisajele sunt de bun gust, poate și pentru faptul că hotelul este relativ tânăr pe piața unităților de cazare din zonă, deci a recurs la cele mai noi idei de amenajare.

Din balcoanele spațioase, brazii, drepți ca niște generali, te salută în orice moment al zilei! Confortul e la el acasă! Pentru Brian S., un american care locuiește în România de 5 ani, și profesează ca manager la o companie de telecomunicații, acesta este locul preferat! Vine aici cel puțin o data pe lună, fie iarnă fie vară. Consideră că este locul este ideal pentru el și familia lui – are doi copii. Îi place locul, pe de o parte pentru că are servicii de foarte bună calitate, o bucătărie diversă și este așezat în inima unui peisaj de poveste, pe de altă parte pentru posibilitățile turistice pe care le oferă.

Castelul Bran despre care am scris aici,  este printre favoritele sale. Nu există american care sa vină în România și să nu dorească să-l vadă. Este o adevărată emblemă identitară a României – chiar dacă neoficială. Legenda lui Dracula face furori și este obiectivul turistic cel mai vizitat de către străini, prin urmare Hotelul Mistral Moeciu este pur și simplu amplasat perfect pentru a înlesni accesul la acest obiectiv.

De asemenea, vizitarea Cetății Râşnov este de neratat pentru turiștii care se cazează aici, stânca pe care este construită, fiind punctul care-ți oferă o panorama splendidă.

Fie că te cazezi la Mistral Moeciu pentru un week-end sau petreci aici un mini-concediu, împreună cu familia și/sau prietenii vizitează și Cheile Dâmbovicioarei, dar şi Peştera Dâmbovicioara, la distanță de doar jumătate de oră cu mașina. Drumul, în sine, este memorabil! Șoseaua Rucăr-Bran este metaforic vorbind, exact ’’piciorul de plai’’ mioritic. Odată intrat pe chei, vei rămâne uluit de frumusețea, semeția și sălbăticia peisajului. Vizitează și Peştera Dâmbovicioara și plimbă-te în voie pe malul râului. Localnicii îți oferă produse locale al căror gust îți va merge la suflet!

Pe lista obiectivelor turistice demne de a fi vizitate atunci când te cazezi la Mistral – Moeciu se află și Cheile Grădiştei Moeciu și Cheile Grădiştei Fundata. Și tu și copii tăi, veți găsi un prilej minunat de a vă distra în ‚’’Aventura Parc’’. aqui-ahora

Îți recomand să iei în calcul posibilitatea de a opta pentru Hotelul Mistral Moeciu dacă vrei să găseseși cea mai potrivită locație pentru un eveniment corporate. Aici sunt găzduite anual zeci de team building-uri şi training-uri, iar vizitatorii revin iarăși și iarăși, mulțimiți de calitatea serviciilor și a dotărilor. Centrul de conferințe are o capacitate de 300 locuri, echipamente de sonorizare, videoproiector cu ecran, flipchart și tot ce este nevoie pentru desfășurarea în condiții excelente a unei conferințe, congres, instruire, meeting corporatist sau de altă natură.

În meniul hotelului vei găsi cam tot ceea ce îți dorești, de la preparate fine, din gastronomia internațională, până la mâncăruri tradiționale (într-un articol viitor îți voi prezenta o ‘’piesă de rezistență’’ din meniul restaurantului Mistral-Moeciu). La cerere, staff-ul hotelului îți poate organiza o petrecere tematică cu foc de tabără și proțap, mâncare și băutură locală, care întregesc farmecul locației, atât iarna cât și vara.

Dacă vrei să ai parte de distracție înăuntru, clubul și DJ-ul sunt acolo pentru tine: dans, karaoke, seri tematice, sau orice alt gen de distracție vrei să încerci. Și dacă ești iubitor al sporturilor în aer liber se pot organiza, pentru tine și grupul tău, la cerere, activități care ridică adrenalina, dar și entuziasmul participanților: paintball, tir cu arcul, tir cu pușca, tiroliana, leaganul, scara în zig – zag, podețe, treasure hunt, etc.

Oricând vei dori să petreci un sejur la Complexul Mistral Moeciu, vei face o alegere excelentă. Managerul hotelului, Cornelia Boantă, un profesionist cu reputație în breaslă, a reușit să transforme complexul, într-o destinație de top a zonei.

Cele trei stele ale complexului Mistral Moeciu sunt: un staff bine antrenat să răspundă nevoilor clienților, o locație montană de excepție și servicii prompte și profesioniste. Este o combinație care dacă ar fi multiplicată și de alți operatori, ar produce valoare reală în industria noastră turistică.

Vezi imagini aici.

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

6 Responses

 1. Bogzoiu Daniela says:

  O zona nemaipomenit de frumoasa!!!

 2. Goleanu Anisoara says:

  O locatie minunata, confort si modernism- asa vede turistul localitatea Moeciu!Si e bine pentru Romania!

 3. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  am fost in zona aceasta, peisajele sunt de vis!

 4. spuma says:

  un articol frumos mi- ar place sa vizitez

 5. Danut Dumitrasc says:

  Eu am ajuns in aceasta zona și am rămas cu un sentiment plăcut .Recomand această locație în toate perioadele anului.

 6. Baltateanu Adriana says:

  Nu am ajuns inca pe aceste meleaguri .O idee buna de vacanta !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven + 6 =