Naturapark, locul unde poți vizita urșii. Tarifele de cazare și distracție

Banner Film Experience

Cel mai nou parc de aventură din România, “Naturapark” situat în Ciumani, judeţul Harghita se întinde pe un hectar de pământ.

9 trasee de căţărare în copaci și jocurile cu apă aduc bucurie copiilor de vârste diferite.

În timp ce aceștia se aventurează şi descoperă experienţe noi, adulţii se pot antrena la rândul lor în activităţi ce aduc adrenalină și veselie, cum ar fi căţărarea pe un perete de escaladă ori paintball, pentru care echipamentul gratuit este inclus.

Se pot face drumeţii montane, parcul pune la dispoziţie şi biciclete de închiriat la preţuri de 15 lei jumătate de oră şi 50 de lei pentru întreaga zi.

Dar cel mai mare entuziasm produs turiștilor este stârnit de observatorul de urşi amplasat la 4 metri înălţime, loc din care poate fi studiat comportamentul uriașelor mamifere. Tariful de persoană este de 100 de lei.

Exista multe posibilități de cazare. Cu 200 de lei pe zi  turiştii se pot caza pot la doi km distanţă de ‘’Naturapark’’, într-un sat de vacanţă. Pot fi închiriate căsuţe cu capacitate de până la 10 persoane.

Pentru doritorii de servicii turistice complete şi cu buget mai mare, există pensiuni ce oferă inclus în tariful de cazare, acces la piscină, saună, jacuzzi, băi cu apă sărată şi terenuri de sport.

“Naturapark” înseamnă experienţe unice, jocuri şi activităţi antrenante, mâncare bună şi posibilitatea de a urmări animalele sălbatice în mediul lor.

Articol scris de Raluca Nechita

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − sixteen =