Neolife – prevenție, diagnostic, tratament și recuperare sub un singur acoperiș

Banner Film Experience

aqui-ahora-neolifeNou intrat pe piața serviciilor medicale din România, Centrul Medical Neolife București a devenit în scurt timp o clinică de referință în România și în sud-estul Europei, pacienții fiind tratați aici la nivelul celor mai prestigioase centre medicale din lume.

Dr. Claudiu Tronciu, manager general Neolife, spune că cea mai mare bucurie și satisfacție cu care încheiem anul 2015 este aceea că am putut oferi pacienților români servicii medicale de 5 stele, la cele mai înalte standarde de calitate și profesionalism.

Ca manager, mi-am dorit să aduc pe piața românească a serviciilor de sănătate cele mai avansate protocoale în tratamentul diferitelor boli, în special al neoplasmelor și să oferim pacienților tehnici și echipamente de diagnostic și tratament unice în țară și servicii de o înaltă valoare medicală și umană.

Tratamentele de calitate, spațiul generos și confortabil al clinicii, cabinetele ultramoderne și complet echipate pentru 20 de specialități medico-chirurgicale și clinica de oncologie medicală dotată și utilată conform celor mai înalte standarde internaționale au fost tot atâtea motive pentru care Neolife a devenit prima opțiune pentru numeroși pacienți.

Noi, membrii echipei Neolife – atât personalul medical cât și cel auxiliar – suntem fericiți că putem oferi pacienților din România servicii medicale și aparatură de ultimă generație similare celor existente în marile centre de excelență din Europa și din lume, iar pacienții oncologici să experimenteze și să beneficieze de terapiile de radioterapie și radiochirurgie stereotactică pe platforma integrată TrueBeam, beneficiind astfel de cel mai performant tratament radioterapic disponibil în acest moment în România.

Centrul Medical Neolife a devenit în 2015 o alternativă preferată de pacienții români și străini care doresc un tratament la cele mai ridicate standarde, deplasările către centre similare din Europa implicând costuri ridicate de tratament și acomodare.

La rândul său, Cristina Berteanu, director medical Neolife a declarat că anul 2015 a marcat și intrarea Neolife în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, ceea ce înseamnă că tratamente extrem de costisitoare și inaccesibile au devenit disponibile și pacienților români, în conformitate cu ultimele protocoale medicale la nivel internațional.

Deși suntem nou intrați pe piața serviciilor de sănătate, am reușit în doar un an și jumătate să tratăm pacienți cu afecțiuni diverse atât din sfera oncologică – meningioame, glioame (intracerebral, intramedular), glioblastoame, carcinoame adenoide chistice de sinus sfenoidal, carcinoame nediferențiate de rinofaringe, formațiuni tumorale etmoido bazale, neurinoame – dar și a medicinei generale.

Comisiile multidisciplinare, formate din medici din diferite arii de expertiză  evaluează fiecare pacient în parte și decid care este cea mai optimă o schemă de tratament,  aducând plusul de valoare de care are nevoie orice pacient în drumul său spre recuperare. Serviciile de psihoterapie și consiliere psihologică oferă suport și ghidare atât pacienților cât și familiilor acestora.

Prevenția, diagnosticul, tratamentul și recuperarea aflate sub un singur acoperiș, fac din Centrul Medical Neolife prima alegere a pacienților care doresc să-și întrețină sau să-și recupereze sănătatea. Fiecare caz pe care echipa medicală de la Neolife l-a rezolvat, fiecare familie fericită,  ne-au adus o satisfacție morală și profesională fără egal, și ne-a dat energie pentru un 2016 plin de optimism.

Sfârșitul de an ne oferă prilejul de a dori pacienților noștri, colaboratorilor și tuturor românilor, un an plin de împliniri, cu sănătate și bucurie de viață!

Sursa: Comunicat de presă Centrul Medical Neolife

 

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 4 =