Nervoasă și epuizată după naștere? Ia spirulină!

Banner Film Experience

hofigal-spirulina”Am doar trei luni de când am născut, dar nu mă mai recunosc deja. Credeam că odată cu zâmbetul bebelușului fericirea va fi permanentă în viața mea. Nu numai că nu e așa, dar sunt stresată și nervoasă de am ajuns să mă cert cu toată lumea.

Aproape zilnic mă iau de soțul meu, nici nu intră bine pe ușă că eu și încep cu reproșurile. Dacă nu am ce-i reproșa, inventez. De mama ce să mai zic? Săraca, aleargă de la serviciu direct la mine acasă ca să mă ajute, iar eu nu simt că trebuie să-i mulțumesc, ci că trebuie să-mi vărs toți nervii asupra ei. Zilnic țip la ea și când mă surprind făcând acest lucru mă rușinez pe moment, dar asta nu mă împiedică să fiu și pe mai departe ursuză și imposibilă.

Să mă ierte Dumnezeu, dar acest lucru înseamnă oare că nu mi-am dorit suficient de mult copilul? Nu cred,  e un copil făcut din dragoste și nu înțeleg ce se întâmplă! Am auzit și citit despre depresia post-natală, cred că mă încadrez perfect la asta și am nevoie de un sfat, de o recomandare pentru a trece de aceasta perioadă. Nu vreau să fie ceva invaziv și sincer nici la psiholog nu am timpul și momhofigalentan nici banii să merg. Vă rog să mă ajutați, vă citesc permanent și aplic multe dintre sfaturilor specialiștilor voștri, chiar am scăpat de scăpat de infecția cu stafilococul auriu luând tratament natural de la HOFIGAL și folosind deodorantul natural  pe care-l folosesc mai ales de când îl am pe cel mic. Îi dezinfectez camera de câteva ori pe zi cu acest spray, pulverizez pe scutece, pe hăinuțe și-i curăț mânuțele ori de câte ori este nevoie!  Vă mulțumesc, cu respect Alina V. București”

Îi mulțumim Alinei – căreia nu-i comunicăm numele întreg – pentru încredere! Cu solicitarea ei ne-am adresat cercetătorului Ștefan Manea pentru o obține recomandarea unui tratament natural, neinvaziv, așa cum își dorește prietena noastră. Iată ce ne-a răspuns:

”Familia înseamnă bucurie, dar și o imensă responsabilitate. Apariția unui copil te face fericit, dar te și sperie! Din acest motiv se naște în cuplu o tensiune nejustificată care vin din teama că tu, ca părinte, nu te vei descurca suficient de bine pe cât îți dorești. Multe mame își caută pe internet tot felul de diagnostice și ajung să se suspecteze singure de nebunie sau depresie patologică. Vreau să spun că ceea ce simte cititoarea dvs. este o stare absolut firească după naștere și este ușor de tratat cu substanțele potrivite. Și e și obligatoriu să fie tratată altfel lucrurile pot lua o întorsătură neplăcută pentru cuplu, dar mai ales pentru mamă.

Lucrurile se întâmplă întrucât corpul este puternic deficitar în omega 3 și 6, pe care fătul, în nevoia sa de hrană și dezvoltare și l-a luat din corpul mamei pentru a-și hrăni propriile celule, în mod special pe cele ale creierului.”

Pentru ca mama lăuză să-și revină în mod accelerat și mai ales să nu cunoască depresia post-natală cercetător inginer Ștefan Manea recomandă spirulina HOFIGAL, un produs de o calitate recunoscută internațional și multipu medaliată.

Urmărește explicațiile în acest scurt fragment video:

Interviu realizat de Adriana Caranfil/filmare și montaj Film Experience

 

 

 

 

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + eleven =