Ni s-a umplut paharul, domnilor!

Banner Film Experience

sibiu protest aquiahoraNu v-aţi fi aşteptat ca românii din ţară să protesteze în favoarea diasporei, aşa-i?

N-aţi luat în calcul că ne iubim şi respectăm indiferent de ce parte a graniţelor ne aflăm!

Aţi pierdut socotelile cu emigranţii, de asta!

Aproape fiecare familie din România are pe cineva plecat, cineva care trimite bani din afară şi-i ajută să supravieţuiască. Toţi cei din ţară au prieteni plecaţi, vecini, cunoscuţi!

Aţi crezut că nu ne pasă, că ne-am scufundat cu toţii într-o mlaştină a indiferenţei!

Nici gând!

Vom ieşi şi pe 16 noiembrie, mai hotărâţi!

Veţi spune că alegerile au fost manipulate, falsificate, că cineva ne-a plătit să ieşim în drum.

Nu, domnilor! Nu ne poate cumpăra nimeni.

Cine ar vrea să ne cumpere ne-a vândut!

O ţară întreagă a fost vândută şi umilită, zilnic, de 25 de ani încoace.

Ne-am săturat să fim păcăliţi cu promisiuni şi să ni se râdă-n nas, ne-am săturat de baronii locali şi de promisiuni de viaţă bună.

Diaspora va vota din nou, chiar dacă va face din nou sute de km până la centre de vot.

România merită!Aquiahora

Vom vota cu gândul la cei din ţară şi ei vor vota cu gândul la întoarcerea noastră.

Nu vă mai întrebaţi cum de e posibilă mobilizarea asta istorică!

Ni s-a umplut paharul, asta-i tot.

Articol scris de Liliana Angheluță


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

11 Responses

 1. Aghinitei Maria says:

  Da, Romania merita, merita un trai mai bun , caci de 25 de ani toti cei ce s-au perindat in functiile de conducere, au avut ca scop sa-si umple portofelele si conturile. Au distrus totul, iar oamenii au fost nevoiti sa-si lase familia si sa munceasca in strainatate. Au devenit un segment important = diaspora, pe care i-a jignit premierul, i-a impiedicat sa voteze, dar ei s-au zbatut cat au putut sa mearga toti sa voteze schimbarea si cei din tara i-au sustinut prin mitingul impotriva actiunii rusinoase a celor ce trebuiau sa-si faca treaba exemplar si…au facut-o, cei drept, dupa indicatiile de la centru ! Votul lor a cantarit mult si speram sa vedem schimbarea. Prima, pe care am vazut-o eu, este aceea ca presedintele are o atitudine demna si impune respect in intalnirile oficiale cu personalitatile din UE. Sa speram la o viabila schimbare in bine !

 2. Rodica Granpier says:

  Un adevar trist,de care nu stiu daca vom scapa….unii sunt fericiti acolo ,altii in schimb,sufera foarte mult….e clar ca de vina este clasa politica,dar avem si noi vina noastra,ne-am obisnuit sa tacem ,sa suportam….speranta moare ultima,vom visa mereu la o Romanie mai buna!

 3. nastase gabriela says:

  tot respectul meu pentru cei de afara, ne-au dat o lectie, lectia ca le pasa si ca vor acasa, iar domnul prim le-a dat o mica razbunare cu, cotizarea, lectie de 2 lei din partea lui

 4. Agache Lucica says:

  Cei care-si vor doar binele lor si nu se gandesc la binele acestei tari,la binele si la fericirea oamenilor care traiesc aici si pretutindeni,multi emigreaza cu durere in suflet si cu dor de tara,sigur isi spun ca alegerile au fost manipulate.Dar nu se gandesc ca oamenii s-au saturat de promisiunile care se fac si nimic nu se vede,asteptari la care nu mai spera sa fie rezolvate.
  Uniti cu romanii nostri din diaspora am vazut ca se poateUnde exista iubire intre semeni,unire si solidaritate s-a vazut ca se poate.Sa ne incurajam unii pe altii,Romania merita schimbarea,semenii nostri plecati in alte tari isi cer dreptul lor.Dorul de cei dragi si dorul de tara ii macina,Asa este Romania merita-,,Ni s-a umplut paharul,domnilor,,.romanii sunt rabdatori dar totul are o limita.

 5. Goleanu Anisoara says:

  Cred ca , departe de casa, romanii sunt mai patrioti decat cei ramasi acasa.Votarea din diaspora a aratat-o cat se poate de bine. Aici …acolo…aqui…ahora…tot romani suntem si trebuie sa fim uniti cand tara ne-o cere.Pentru noi si pentru copiii nostri!

 6. Viki Gale says:

  Mie imi este foarte bine in Anglia Am un loc de munca,cei din jurul meu ma respecta si ii respect Bani care ii cistig imi permit sa duc o viata decenta Asa ca traiesc in cea mai democrata tara De ce votez? Ideea ca nu pot reveni in tara daca vreo data vreau acest lucru nu imi place In momentul de fata nici macar nu pot sa-mi pun problema intoarcerii in tara De ce?Pentru ca dragii nostril conducatori au facut tot posibilul sa ne alunge cel mai rau este ca continua si astazi Asa ca daca eu traesc intr-o tara democrata si stiu cum e nu pot vota doar democratie Nu pot vota cu oameni care nu au facut nimic sa vad aceleasi fete de ani de zile care nu spun nimic ce sa mai vorbim de a face ceva ,ca deja este prea mult pentru ei Eu nu pot vota un Victor Ponta ortodox care nu imi spune nimic nici el nici toti popi care il sustin Eu votez un neamt care a reusit sa-mi transmita ceva

 7. constantin says:

  Da domnilor baroni romanii sunt rabdatori nu prosti cum credeti voi hotilor sper ca justitia sa va bage pe toti la parnae unde va este locul si da va doresc cat mai multi ani sa stati ca ati distrus tara.

 8. Aghinitei Maria says:

  OFFF… CAT DE TRIST ESTE FAPTUL CA TINERII NU MAI AU NICI UN VIITOR IN ROMANIA SI-SI DUC TRAIUL PRINTRE STRAINI !

 9. Palade Gabriela says:

  Frumos, esential si optimist mesaj! Felicitari Liliana! s-a ajuns momentul ca tuturor sa le pese de Romania si sa o demonstreze prin prezenta la vot. Corect spus:”ROMANIA MERITA!” Acum e ocazia unica de a ne rascumpara istoria, demnitatea si tot ce are frumos neamul romanesc! Solidaritate si uniune sunt cheia reusitei. Mi se pare ca de data asta au inteles-o in multi, dovada clima efervescenta din pietele oraselor din Romania si redescoperirea spiritului patriotic a romanilor de oriunde! Sa ne incurajam dragii mei, unii pe altii, fiecare sa faca ceva in acest sens ,pe masura posibilitatilor sale,sa mentinem aprin spiritul patriotic, sa credem intens in noi si in realizarea acestui ideal si …Domnul sa ne ajute !!

 10. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  respect pentru toti cei care au iesit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × three =