“O faptă bună”, la Festivalul de Film de la Sarajevo – vezi trailer

Banner Film Experience

Filmat la sfârșitul anului trecut, pe parcursul a cinci zile, “O faptă bună” spune povestea unui cuplu care îşi asumă salvarea unui câine comunitar lovit de o mașină. Cei doi iau câinele de pe stradă și ajung cu el la o clinică particulară. Aici situaţia începe să le scape de sub control.

Până unde întinzi o mână de ajutor atunci când te apuci să faci un bine?

Scurtmetrajul “O faptă bună” în regia lui Andrei Gruzsniczki va avea premiera mondială în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Sarajevo din 14-22 August 2015.

Actorii Medeea Marinescu, Adrian Titieni, Liliana Ghiță și Nicoleta Lefter interpretează personajele acestui scurtmetraj scris de Simona Tache, Andrei Gruzsniczki și Cecilia Felmeri.

Medeea Marinescu, prezență notabilă pe scenele de teatru se regăsește și pe afișele filmelor, atât în Romania cât și în Franța: “Weekend cu Mama”, în regia lui Stere Gulea sau „Je vous trouve très beau” – „Va găsesc fermecător”, semnat de Isabelle Mergault.

Adrian Titieni a jucat într-o serie de lungmetraje, printre care “Moartea Domnului Lăzărescu”, “Pescuit sportiv”, “Domestic”, “Din dragoste cu cele mai bune intenții”, “Poziția copilului” “Și caii sunt verzi pe pereți, “Carmen”.

Trailerul filmului poate fi văzut aici: 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 18 =