REȚETE SĂNĂTOASE

Pateul de ficat de casă – un excelent aliment energizant și antianemic

Comments (15)
  1. Serafimciuc Claudia-Lavinia says:

    Obisnuiesc sa fac pate de ficat in casa pentru gustul extraordinar si pentru aportul de vitamina B12. Recomand tuturor sa faca asa, pentru ca pateul din comert contine foarte putin ficat, foarte multi aditivi si nu in ultimul rand este un produs nesanatos.

  2. spuma says:

    imi place rteta am sa o incerc

  3. Lamiita Durac says:

    E net superior pateul facut in casa si ca gust si sa nu mai vorbim de continut…. de ani de zile eu nu mai cumpar asa ceva . O sa va spun o exeperienta putin jenanta ptr mine dar asta e realitatea pe care nu am provocatao eu. Sunt o persoana cu handicap ( o boala de inima mostenita ) si am luat acele alimente date de Uniunea Europeana ( mult trambitatele ajutoare ) S-au dat cateva conserve de carne de vita , 3, 4 …. nu mai stiu . A fost imposibil sa te uiti la ele macar , din curiozitate am gustat un varf de lingurita ptr a vedea ca ceea ce banuiam era adevarat . Cred ca toate oasele, cartilagiile si nu mai stiu ce au fost tocate acolo si un gust oribil…. Evident ca nici pisica nu a mancat . Cum isi bat joc mai marii acestei tari si cum isi umilesc cetatenii .Mari umilinte trebuie sa induram .:( RUSINE

  4. Bontas Mihaela (Sofica) says:

    nu am mancat pana acum. voi pregati si eu pentru familia mea pate de ficat de casa.

  5. suzana suzy says:

    Pateul de casa poate fi consumat la micul dejun sau ca gustare pe tot parcursul zilei sau de ce nu, ca aperitiv la o masa cu cei dragi.

  6. Fac asa ceva inca de cand erau copiii mici ,pentru ca nu le placea ficatelul fiert pur si simplu , insa ca si pateut ,pe painica , le placea

  7. ghelbere elena says:

    Fac des pateu de casa si intr-adevar este exceptional. Nu stiam ca este atat de bogat in vitamine are atatea beneficii pentru sanatatea organismului.

  8. (puiu)barbalata mirela says:

    Nu am facut niciodata in casa pate de ficat dar imi aduc aminte ca mancam, copil fiind, facut de mama. Nu stiu daca ea punea unt de tara. Nici macar nu am auzit de asta 🙂 ….daca gasesc am sa incerc si eu

  9. super bun si delicios. Nu am facut niciodata , dar am mancat de la o prietena. NU se compara cu ce cumparam noi!

  10. Goleanu Anisoara says:

    Tot ce-i preparat in casa e mai sanatos, timpul insa, ne cam lipseste si e mai usor sa luam preparatele din magazine.Ebine,e rau!?

  11. Goleanu Anisoara says:

    Daca noi mu l-am mai cumpara, fabricantii poate ca nu l-ar mai produce sau, l-ar imbunatati in favoarea consumatorului.Seamana a fi un produs din carne,dar e un subprodus din toate punctele de vedere.Eu nu-l cumpar!

  12. ghelbere elena says:

    Ca in orice preparat pe care il gasesti pe rafturile magazinelor contine foarte multe E-uri si foarte multi aditivi alimentari, iar produsul din baza exista doar urme usoare

  13. Goleanu Anisoara says:

    Ingrediente multe, speciale unele dintre ele,dar rezultatul merita implicarea,munca, banii.Gustos!

  14. Bogzoiu Daniela says:

    O reteta ideala si pentru copii, cred ca o sa pun mai putine condimente si astfel baietelul meu o sa se bucure de un pate gustos si sanatos!!

  15. Ionela Cristina says:

    N-am mai cumparat de vreo 2 ani pateuri din comert, avand in vedere continutul lor sunt niste bombe calorice si nocive pentru organism. Pe viitor o sa incerc sa prepar in casa dupa reteta relatata aici, pana acum degustam din preparatele mamei.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …