REȚETE SĂNĂTOASE

Peştele – ştim să-l pregătim?

Next ArticleRegina şi femeia
Comments (12)
  1. Agache Lucica says:

    La multi nu le place pestele,nu ca nu le-ar place sa-l manance,dar nu le place sa-l curete si de multe ori recurg la a cumpara conserve.Dar aceste contin conservanti,si se stie ca tot mai bun este un peste pregatit la cuptor.
    Pestele este bogat in acizi grasi si are putine calorii,deci are un aport nutritiv deosebit,de aceia este bine sa-l gatim si sa-l servim mai des macar de doua ori pe saptamana.

  2. Goleanu Anisoara says:

    Imi place foarte mult pregatit asa,dar nu prea sunt de acord cu folia de aluminiu.Nu cred ca e prea sanatos.Se poate pregati la cuptor si asa,fara folie, se rumeneste frumos si e foarte bun.Cu legume, cu hrean, cu usturoi, in ciorba…pestele este un aliment usor de digerat,foarte gustos si foarte sanatos.

  3. Agache Lucica says:

    Aliment gustos daca stii sa-l prepari.Sunt nenumarate retete care te fac sa-ti lase gura apa de buna ce iese pregatind-o.Are un aport nutritiv deosebit ,contine acizi grasi ,antioxidanti si putine calorii de aceea este bine sa-l gatim mai des.Multi consuma conserve de peste dar acestea contin conservanti,ceea ce nu este bun pentru organism.

  4. kamy kamytza says:

    Acizii graşi esenţiali omega 3 şi omega 6 contribuie la ameliorarea simptomelor în cazul bolilor psorazis sau poliartrită reumatoidă. În plus aceşti acizi graşi cresc activitatea sistemului imunitar.

  5. Agache Lucica says:

    Pestele este un aliment gustos,imi place sa-l prepar,chiar de multe ori de doua ori pe saptamana intra in alimentatia familiei mele.Orice ai prepara necesita efort si placere,nimic nu se obtine asteptand,poti cumpara dar gatit natural si proaspat e un deliciu.Pestele are un aport nutritiv deosebit,contine acizi grasi,antioxidanti si putine calorii.Esta o bunatate la masa cu mamaliguta si putin mujdei de usturoi.
    Pofta buna !

  6. Aghinitei Maria says:

    Eu intai curat solzii, apoi eviscerez pestele inclusiv branhiile,tai aripioarele si pe pestele cu oase mici si multe, il crestez oblic din cm in cm, apoi il usuc , condimentez si-l pun pe gratar, pe care am pus in prealabil hartie de copt. Il servesc cu pilaf de orez. Mananc f. mult peste, fiind carnea ce imi este indicata. Am sa fac si reteta prezentata, mai schimb gustul prepararului de peste. Multumim pt. reteta ! <3

  7. Rodica Granpier says:

    Eu il fac la cuptor,cu rosii,usturoi,patrunjel,putin ulei de masline,sare si piper

  8. pop aurelia says:

    Sa fiu sincera ador pesti mult de tot si il pregatesc la cuptor,cu rosii,usturoi,patrunjel,putin ulei de masline,sare si piper

  9. (puiu)barbalata mirela says:

    Pestele este cunoscut pt beneficiile sale. Din pacate, eu nu stiu sa il gatesc, motiv pt care nu gatesc. Am incercat de mai multe ori si nu mi a placut cum a iesit asa ca….da, am renuntat.:)

  10. ghelbere elena says:

    Pentru Omega3 pestele este foarte benefic pentru organism. Este si foarte gustos daca il prepari cum trebuie. Eu stiam ca peste este proaspat daca oasele nu se desprind de pe carne.

  11. dumitrescu says:

    nu imi place pestele nici sa-l curat ,nici sa-l mananc desi stiu ca este sanatos consumul de peste ,oricum fac pe gratar o data pe sapatamana pentru fetita mea

  12. FETIC BIANCA says:

    imi place la nebunie pestele .Cu siguranta voi incerca aceasta reteta . “imi lasa gura apa …doar din imagini …..

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

AquiAhora – Ghidul tău online de lifestyle

Copyright © Aqui Ahora – viață sănătoasă, dezvoltare personală și turism.