SĂNĂTATE

Probioticele, câtă minciună și cât adevăr in iaurturile noastre?

No Older Articles
Comments (13)
  1. Aghinitei Maria says:

    Probioticele sunt necesare dupa o afectiune severa sau antibiotice puternice, dar sa nu abuzam, caci multe sulpimente ne sunt mediatizate si cel mai bine sa apelam la metode naturael

  2. Serafimciuc Claudia-Lavinia says:

    Astept cu nerabdare retetele dumneavoastra pentru ca sunt o mare consumatoare de lactate, iar produsele din comert pe langa faptul ca sunt si scumpe, sunt de cele mai multe ori nesanatoase. Personal mi-am gasit o sursa de lapte la tara si sunt curioasa cum as putea sa-mi fac singura iaurt in casa.

  3. calutul says:

    Mai bine va procurati. culturile si va preparati. singuri. bauturile. http://www.chefir -bio.com

  4. Ana Prisacaru says:

    Ce bine suna : Iaurt si branzica de casa! Cred ca sunt delicii!

  5. Spuma says:

    Un articol interesant si adevarat

  6. Lamiita Durac says:

    Sunt mare consumatoare de produse lactate . Am o laptareasa , nu stiu cat “boteaza “laptele , se pare ca nu prea mult dar decat alti aditivi ….. Foarte rar cumpar din magazin iaurturi branzeturi si alte derivate si asta din cauza preturilor mai ridicate . Dar … uite cum orice rau e spre bine 😀

  7. suzana suzy says:

    Daca lasi un iaurt sau lapte natural pe masa in bucatarie pana seara este avansat vizibil procesul de alterare.Am lasat un iaurt Danone 2 zile in bucatarie si era la fel de” mandru si sanatos “.Dupa asta am fost lamurita de naturaletea produsului.

  8. Ficea Adina says:

    Nimic nu e m mai ales atunci cand urmez un tratament cu antibiotice, fiinai bun decat un iaurt de tara pentru flora intestinala , mai ales atunci cand urmez un tratament cu antibiotice , eu fiind mai sensibila….

  9. Ficea Adina says:

    in copilarie faceam des iaurt de casa avand vaca, acum ne ma avand cumpar de la femei in defavoarea celor din supermarket

  10. (puiu)barbalata mirela says:

    Eu imi fac in casa iaurt din lapte de tara, atunci cand iau din sursa sigura, sau din lapte din comert, cand nu am ce face. Imi iau la servici intr-un bol si mananc cu pesmet sau uneori(mai rar) seminte.
    Recomand 🙂

  11. ghelbere elena says:

    Iaurt imi fac singura de multi ani.Am copilarit la tara si acolo am invatat. Cand am iaurt eu il beau in loc de apa. Astept retele dv. poata mai invat cate ceva.

  12. Goleanu Anisoara says:

    Laptele batut a fost consumat de mosii si stramosii nostri si au trait mult,in stare buna de sanatate. Daca s-ar gasi prin magazine produse lactate fara adausuri nocive pentru sanatate,ar fi bine!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …