Pune-ţi o dorinţă!

Banner Film Experience

pune-ti o dorintaDa, dar care?!

Primul gând pleacă spre visul păzit bine – căci fiecare dintre noi are unul, nu-i așa? – apoi mă cert singură, mă concentrez şi gândesc: ”Sănătate!” Apoi mă zăpăcesc niţel, nu ştiu a cui să fie sănătatea asta, a mea sau a celor dragi…De fiecare dată, în jumătate de secundă, decid: ”Sănătate pentru noi toţi!”

Şi, uite aşa, dorinţele mele se rezumă la una singură, cea mai importantă, de altfel!

Ocaziile pentru a-ţi pune dorinţe sunt nenumărate: când mănânci pentru prima dată cireşe sau căpşuni sau orice altceva în noul an, când te opreşti în faţa vreunei fântâni arteziene şi arunci o monedă, când vezi un coşar sau o stea căzătoare. Avem nevoie cu toţii de sprijinul Universului, dorim să atragem asupra noastră energiile lui pozitive. Suntem, în definitiv, nişte copii ce simt nevoia de a fi ajutaţi să găsească drumul cel bun!aqui-ahora

Asta e bine!

Câtă vreme ne punem dorinţe, înseamnă că nu le pierdem din vedere! Chiar dacă alegem mereu  ”sănătatea”, le trecem repede în revistă pe celelalte! Continuăm să sperăm! Uneori e suficient să-nchizi ochii, să vizualizezi cum se poate îndeplini dorinţa ta şi să ţi se clarifice ideile!

Speranţa şi încrederea că viaţa ta poate lua cursul dorit, determină de multe ori drumul viitorului. Şi totul poate pleca de la o cireaşă sau de la o monedă aruncată în fântâna unei zile de vară.

Ce dorinţă-ţi pui…?

Închide ochii şi priveşte-ţi visul!

Articol scris de Liliana Angheluță/foto Nicola d’Alessio


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

2 Responses

  1. Lamiita Durac says:

    ”Când îți dorești ceva cu adevărat, tot universul conspiră pentru îndeplinirea visului tău.”
    Paulo Coelho

  2. Bontas Mihaela (Sofica) says:

    trebuie sa avem speranta, incredere si optimism daca vrem sa reusim in viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 11 =