Recomandări culinare de Paște de la Dr. Oz

Banner Film Experience

dr-ozMai sunt doar câteva zile până la Paşte, prilej ideal pentru a ne bucura de mesele îmbelşugate alături de cei dragi. Însă, pentru a evita depunerea kilogramelor în plus şi consecinţele unei alimentaţii diversificate, celebrul Dr. Oz, care va sosi în România pe 25 mai 2016, la Sala Palatului, ne propune câteva sfaturi culinare care ne vor ajută trecem mai uşor peste festinul culinar de Paşte.

Anul acesta putem aduce un plus de originalitate mesei de Paşte prin introducerea în meniu şi a unei reţete pe baza de somon sălbatic. Bogat în proteine şi acizi graşi Omega 3, somonul reduce substanţial colesterolul rău şi ne ajută ne săturăm cu mâncare mai puţină. Somonul se poate prepara la aburi sau la cuptor, la temperaturi cât mai mici.

Iar, dacă avem nevoie de o garnitură delicioasă la masa de Sărbători, alegem fasolea. Este bogată în fibre, încetineşte digestia şi ne ajută ne simţim sătui mai mult timp. Fasolea cu bobul negru conţine cele mai multe fibre în comparaţie cu celelalte soiuri.

Pentru deşert, pe lângă pască şi cozonac, şi o porţie consistentă de fructe proaspete este indicată. Sunt pline de vitamine, dar conţin şi fibre care ne ajută sistemul digestiv greu încercat în perioada Sărbătorilor.

Şi, cel mai important, nu uităm mâncăm verde. Nicio masă fără legume cu frunze verzi. Spanacul, de exemplu, este o alegerea ideală deoarece este o sursă bună de acid alfa-lipolic cu un rol important în reducerea colesterolului. Conţine, de asemenea, şi multe fibre. Îl putem consumă crud sau sotat în ulei de măsline, care este bogat în grăsimi mononesaturate ce reduc colesterolul din sânge.

După cum ştim, alimentaţia ne influenţează calitatea vieţii, iar mai multe informaţii despre beneficiile unei alimentaţii sănătoase, aflăm chiar de la Dr. Oz în dată de 25 mai la SalaPalatului.

Evenimentul, moderat de unul dintre cei mai cunoscuţi strategisti şi traineri româniDragoş Bucurenci, va începe cu discursurile unor speakeri români de excepţie: Dr. Victor Clătici (Medic primar Dermatologie – Venerologie), Lygia Alexandrescu (Conferenţiar Universitar, Doctor nutriţionist), Andy Szekely (autor, trainer şi speaker motivaţional) şi Andreea Raicu (speaker motivaţional).

Biletele la conferinţa găzduită de Dr. Oz sunt acum puse în vânzare şi la Sala Palatului, dar şi pe www.droz.ro, andreearaicu.ro, eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro, iabilet.ro, vreaubilet.ro, blt.ro şi în reţeaua acestora de distribuţie.oz

Dacă ai nevoie de ajutor suplimentar sună la numărul 0751 253 100 sau trimite-ne un email la contact@droz.ro.

IMPORTANT: Doctor OZ va vorbi în limba engleză cu traducere în limba română. Pentru a beneficia de traducere în limba Română trebuie doar bifezi echipament de traducere în momentul comenzii.

Evenimentul este susţinut de Borsec şi organizat de A&A Exclamation Point, Diamond Experience şi Claar Solutions.

Parteneri: Mobilpay, Praktiker, EVITAL Funcţional Food Divizion Diamond Travel, LookMediaProfile, Curtea Veche, Khastalia, Heme, Desprespa.ro, AmCham România, World Class România

Parteneri media: Kanal D, Magic FM, România Liberă, Q magazine, Academia Caţavencu, Agerpres, Revista Cariere, Revista Luxury, Nine O’clock, calendarevenimente.ro, 9am.ro, ziare.com, thetrends.ro, business24.ro, news.ro, eva.ro, agentiadepresamondena.ro, kudika.ro, garbo.ro, sfatulmedicului.ro, medipedia.ro, idealmariaj.ro, kidsnews.ro, labucatarie.ro, luxuryonline.ro, mujer.ro, fashion8.ro, elisteodorescu.ro, sfatulparintilor.ro, copilul.ro, qbebe.ro, nastenatural.ro, clubulbebelusilor.ro, aquiahora.ro, calatoriaperfecta.ro, casamea.ro, citycompass.ro, românia-insider.com, Learning Network, medguru.ro, suntfericita.manager.ro, sanatatesistaredebine.ro, andreearaicu.ro, news.ro

Sursa: Comunicat de presă LookMediaProfile


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + eight =