Reînoiește-te cu peeling biologic!

Banner Film Experience

peeling biologic DERMAVITAL

În copilărie eram fascinată de poveștile populare în care porcul se dădea de trei ori peste cap, își schimba pieile și devenea…Făt Frumos. Prințesa ceda sentimental la vederea unei asemenea frumuseți, se îndrăgostea de prinț și erau fericiți pe vecie…

…Va să zică fericirea stătea în schimbarea pieilor? Povestea mă cam lăsa pe gânduri. Nu mi se părea neverosimilă chiar de tot. Peste ani am aflat că pieile vechi chiar se leapădă și scot la iveală un chip luminos, de care partenerul se poate îndrăgosti. Din nou! Este chipul tău adevărat, de pe care dispar urmele produse de trecerea timpului, vârstă, diversele probleme dermatologice cu care te-ai confruntat, oboseală, etc.

Aceasta este povestea modernă a peelingului biologic, pe care te sfătuiesc să-l folosești când tenul tău are pete, dacă de-abia ai născut, dacă tenul ți-e cenușiu și fără viață, dacă vârsta o impune sau dacă pur si simplu vrei să adaugi încă o armă de seducție la arsenalul tău.

De ce ți-l recomand? Pentru ca este o metodă neinvazivă, extrem de blândă în raport cu suratele ei – printre care peelingul chimic – și lasă vederii un chip împrospătat, luminos, radiant.

Pentru ca procedura să iasă perfect, tenul este pregătit în prealabil. Nu te îngrijora, tu nu ai de făcut nimic! Intri pe mâna cosmeticienei și de aici încolo te focalizezi doar pe rezultat. Olesia Rotaru, dermato-estetician la DERMAVITAL ne spune în ce constă această pregătire prealabilă: ’’fața trece printr-un tratament de microdermabraziune cu ultrasunete, mai exact se face o curățare a tenului cu cristale de corind, se îndepărtează celulele moarte și se deschid porii, pentru a fi pregătiți pentru cocteilul de vitamine și de proceduri de care urmează a beneficia.’’ 

De ce un peeling biologic este mai eficace și este prima alegere a femeilor atunci când vor un tratament de luminozitate și revigorare a tenului? Ne explică Florica Munteanu, managerul centrului și specialist în bio-rezonanță dermato-cosmetică la DERMAVITAL: ’’în clinica noastră se folosește peelingul biologic implant KIS. Se aplică după un protocol respectat strict și este o inovație germană care merge în sensul nevoilor biologice pe care le are pielea feței. Dacă tenul tău este obosit, ai o acnee sau urme inestetice lăsate de o acnee mai veche, cuperoză, pete maronii, un aspect tern, atunci este deplin indicat să recurgi la acest tratament care reface ph-tenului și reduce ridurile de suprafață.’’

Pentru ca rezultatul să fie desăvârșit, procedura poate fi însoțită de aplicarea tehnologiei cu oxigen hyperbaric. Este folosită de vedetele de la Hollywood. Angelina Jolie și Brad Pitt, Jennifer Aniston sau Claudia Schiffer sunt doar câteva nume. Dacă vrei să afli totul despre Oxijet Star-Intraceuticalis, citește articolul Fă și tu ce face Madonna: întinerire fără bisturiu!, publicat pe site-ul AQUI AHORA, aici.

Cum reușește o asemenea procedură să fie atât de eficientă, dar să-și păstreze caracterul sănătos? Îi adresez întrebarea Floricăi Munteanu: ‘’ca de fiecare dată când dorim o abordare înalt biologică, facem din natură aliatul nostru cel mai de preț! Noi lucrăm cu procedee blânde, ușor de suportat, sănătoase pe termen nedefinit de lung. Am ales acest kit – KIS – pentru trei dintre cele mai importante beneficii ale sale: în primul rând este foarte eficace, în al doilea rând nu are efecte secundare, în al treilea rând nu scoate femeia din viața socială! După prima etapă a peelingului, aspectul feței este cel al unui ten bronzat. După 5 sau 6 zile, timp în care clienta primește acasă câteva flacoane cu care va întreține procedura, peelingul este scos și iese la iveală un strat nou de piele. Persoana arată radiantă, luminoasă, și din nou foarte sigură pe sine!’’

De menționat că nu numai femeile pot fi beneficiarele unui asemenea tratament, ci și bărbații. Din ce în ce mai mulți bărbați, spre lauda lor, sunt preocupați de felul în care arată, conștienți de faptul că aspectul sănătos cere îngrijire adecvată și apelează la tehnologiile moderne. Peelingul biologic conferă un aspect mai tânăr persoanei. Dacă este efectuat de două ori pe an, așa cum ar trebui, garantează un aspect vitalizat, luminos și sănătos pentru o lungă perioadă de timp!

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

6 Responses

 1. (puiu) barbalata mirela says:

  Nu stiu care sunt preturile. Nu mi-am facut pana acum. Cine stie? Poate intr-o zi

 2. ghelbere elena says:

  Nu am facut peeling, dar am grija de pielea si eu una sunt multumita de cum arata

 3. Pentru cine isi permite este foarte eficace acest peeling , insa pentru doamnele de la tara care nu au acces la aceasta procedura ,le recomand o masca facuta in casa :3 linguri de suc de mere amestecatie cu 3 linguri de lapte si un albus de ou ,Aceasta masca da rezultate la fel de bune ca si un peeling facut la dermatolog .

 4. Dumitrescu Claudia says:

  Cred ca si eu as avea nevoie,s ar putea sa am cuperoza asta,pt ca sunt mereu rosie in obraji….si nu mi se duce de creo 2 ani.. 🙁

  • Aqui Ahora says:

   Iti sugeram un control dermatologic la Dermavital, care iti va face tratament personalizat pentru problema ta.

 5. Goleanu Anisoara says:

  Tenul nostru este foarte expus factorilor nocivi de mediu si imbatranirii premature. Un peeling neinvaziv este tot ceea ce-i trebuie pentru a fi mereu tanar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 1 =