Rolul suplimentelor alimentare în menținerea sănătății

Banner Film Experience

aqui-ahora-rolul-suplimentelor-alimentareMajoritatea alimentelor pe care le mâncăm astăzi sunt îmbibate cu fertilizatori artificiali și crescute în soluri sărăcite și stropite cu pesticide.

Multe dintre legumele și fructele pe care le mâncăm noi și copiii noștri sunt culese prea timpuriu și transportate pe distanțe lungi, fapt pentru care pierd masiv din substanțele nutritive pe care ar trebui să ni le furnizeze.

De asemenea, corpurile noastre sunt supraexpuse zilnic la sute de substanțe poluante, ceea ce amenință serios sistemul imunitar, care ar trebui să fie cea mai eficientă linie de apărare a organismului.

Acest fapt face ca administrarea de suplimente alimentare să fie o necesitate, chiar și în cazul unei diete ideale.

Compania HOFIGAL – cea mai importantă companie cu capital integral românesc de pe piața produselor alternative de sănătate – vine în întâmpinarea consumatorilor cu game complete și complexe de purificare a corpului și menținere a sănătății.

Iată câteva recomandări și sugestii de suplimente alimentare pe care divizia de cercetare de la HOFIGAL le propune publicului consumator,  inclusiv copiilor,  pe tipuri mari de afecțiuni:

Colesterol mărit: Hoflipomin – produs medaliat cu Aur la Geneva, considerat cel mai interesant produs al anului 2012,  Colerd Plus;

Digestie: Redigest, MacAnghinar, Spirulină, Ulei de Cătină;

Protecție hepatică: echinaceea, tinctura de armurariu, uleiurile volatile de busuioc, cimbru, salvie, lavandă;

Întărirea nespecifică a sistemului imunitar: uleiul de cătină – bogat în vitamina A, uleiul de cânepă  – bogat în vitaminele E și D.

Vă încurajăm să obțineți informații complete despre suplimentele alimentare adecvate vârstei și afecțiunilor dumneavoastră de la medicii care dau consultanțe gratuite în farmaciile care poartă sigla companiei HOFIGAL.

Menționăm că plantele și substanțele folosite la fabricarea suplimentelor alimentare marca HOFIGAL sunt cultivate ecologic și poartă certificările celor  mai prestigioase organisme internaționale în domeniu și ne referim aici la Agenția Națională a Medicamentului și TUV Thuringen din Germania.

 Sursa: Comunicat de presă HOFIGAL 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

2 Responses

  1. Barbalata (Puiu) Mirela says:

    Suyplimentele alimentare sunt foarte bune dar nu trebuie sa ne bazam doar pe ele. O alimentatie echilibrata, miscare, etc

  2. Goleanu Anisoara says:

    Organismul uman , mai ales cel cu imunitate scazuta ( copii, batrani) are uneori nevoie de diferite suplimente pentru a functioana in parametri normali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − 8 =