S-a deschis Dino Parc în Râșnov. Vezi programul și tarifele!

Banner Film Experience

dinozauri rasnovDestinat mai mult copiilor, dar şi adulţilor care se bucură să intre în lumea lor, Dino Parc din Râşnov deschis recent, este cel mai nou parc de dinozauri din Europa şi singurul din sud-estul continentului de acest fel.

Proiectul atrage foarte mult şi prin locaţie, parcul fiind amplasat în pădure la 200 de metri de Cetatea Râşnov. În weekend, vizitatorii  vin să vadă cei 45 de dinozauri în mărime naturală amplasaţi de-a lungul unui traseu prin pădure. Dinozaurul cel mai mare are 22,4 metri lungime, iar cel mai mic are doar 30 de cm. Materialele moderne folosite la construcţia lor reflectă foarte mult realitatea.

Printre punctele de atracţie din parc se mai află vulcanul artificial, platforma ce imită seisme, căsuţele din copaci, traseul de căţărare şi un muzeu cu schelete de dinozauri. Dino Parc este un loc în care copiii, dar şi adulţii, pot învăţa și se pot distra, plăcuțele ce însoțesc fiecare exemplar facilitând obținerea unor explicaţii pe înţelesul tuturor .

Cetatea Râşnov, Dino Parc şi peştera Valea Cetăţii aflată la 1 km jumătate distanţă, fac din Râşnov o destinaţie completă.

Parcul este deschis în fiecare zi între 9:30 şi 20:00.

Biletul de intrare costă 28 lei/adulţi şi 22 de lei/copii, iar cei sub 3 ani au gratuitate. Traseele prin copaci se pot parcurge contra unei taxe suplimentare de 10 lei. Turiştii au la dispoziţie şi un restaurant în interiorul parcului.

Dino Parc – recreaţie, amuzament, interactivitate, educaţie, sport, un proiect inedit ce ridică România în spaţiul turistic european. 

Articol scris de Raluca Nechita


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

4 Responses

 1. fetic bianca says:

  Un loc frumos de vizitat. Imi doresc si eu ca in vara qsta sa pot ajunge cu fica mea si sotul la rasnov.

 2. dumitrescu elena raluca says:

  o zi de relaxare a copiilor si a adultilor,nu am ajun inca dar este in plan

 3. ghelbere elena says:

  Bun pentru copii dar si pentru adultii care iubesc natura. Eu ador padurea si daca as putea mi-as face un concediu de o luna in cort intr-o padure, dar ai mei prefera confortul.

 4. (puiu)bbarbalata mirela says:

  Nu am fost sa vizitez dar sper sa ajung. Desi nu am copii, poate fi o zi foarte placuta si relaxanta pt mine si sotul meu atunci cand vom vizita parcul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + sixteen =