S. N. Lazarev – Diagnosticarea karmei – 12 cărți de etică, spiritualitate și terapie neconvențională

Banner Film Experience

diagnosticarea karmei lazarevDiagnosticat cu un cancer cu metastaze, Lazarev s-a autovindecat. Rezultatele cercetărilor sale s-au materializat în 12 volume, intitulate generic “Diagnosticarea karmei”, fiecare carte purtând un titlul diferit, în concordanță cu informațiile tratate în fiecare volum.
Acum, omul se afla în fața unei primejdii cu mult mai mari decât cea nucleare. Este primejdia dezintegrării spirituale, poartă pentru instaurarea bolilor, a nenorocirilor, a unui destin nefericit, spune Lazarev.

Ne putem vindeca fără medicamente sau chirurgie? Care sunt cauzele sterilității și ale impotenței și cum pot fi eliminate? Cum ar trebui să ne hrănim pentru a avea sănătate și fericire? Cum ne putem influența destinul? Sunt răspunzătoare numai genele de transmiterea informației ereditare? Sunt doar câteva dintre întrebările la care S. N. Lazarev răspunde în cărțile sale care se citesc precum romanele polițiste: cu sufletul la gură.

Sfatul autorului nu poate fi ignorant înainte de lectura acestei cărți: “lasati la o parte orice supărare pe Dumnezeu, pe părinți, pe lumea înconjurătoare, pe voi înșivă și pe destin”. Greu, nu-i așa?

Lazarev a observat că bolile nu se vindecă, ci migrează de la un organ la altul. Un pacient vindecat de ulcer gastric revine după câteva luni cu o afecțiune renală, iar după ce a scăpat de asta, se îmbolnăvește de plămâni. Parapsiholog și practicant al medicinii alternative, dar și bioenergoterapeut, Lazarev studiază intens textele medicale și filosofice orientale.

Ca rezultat, el a creat o teorie proprie, de utilizare a bioenergiei în terapie, dar mai ales de autovindecare, prin iertarea de sine, iertarea celorlalți și efortul de a înțelege lumea în care trăiești. Astfel începi să construiesti cel mai solid sistem defensiv pe care te poți baza. În acest mod, îți formezi o disciplină a spiritului și a sufletului și reziști ofensivei cumplite a nefericirii generale și a bolii. În ultimii zeci de ani s-au intensificat enorm procesele energetice de pe pământ, iar legea talionului acționează și ea în consecință. Prin urmare, printr-un comportament lipsit de înțelegere produci rezultate care se vor întoarce chiar împotriva ta, uneori și în câteva secunde. 

Cărțile lui Lazarev sunt ghizi prețioși pentru manifestarea în propriul destin. Toate întrebările despre etica personală, despre sensul destinului tău, despre cum să te însănătoșești pe tine și pe urmașii tăi, au un răspuns către care Lazarev te îndruma, generos.

Boala, caracterul și destinul se află în interdependență. Deformările câmpurilor energetice se produc diferit de la om la om și îmbrăcă forma unor devieri psihice, traumatise, insuccese în viață. Destinul și caracterul omului sunt de asemenea codate în structurile bioenergetice și dacă se va acționa asupra lor ar putea fi ameliorate. Printre altele, autorul demonstrează că gelozia reprezintă un mare pericol pentru sănătatea și viața omului și deschide ușa unor dramatice întorsături de destin, pe care obișnuim să le punem, în deplină ignoranță, pe seama fatalității.

Cărțile lui Lazarev reprezintă o lectură care-ți va schimbă viața.

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

5 Responses

  1. octav stoica says:

    Exceptional acest vizionar , savant si filosof rus ! Am citit 12 dintre cartile lui si spun cu toata convingerea ca sunt printre primele 10 carti , daca nu chiar prima dupa Biblie, ca importanta pt un om al zilelor noastre ! Absolut exceptionale acste carti !

    Octav S. 64 de ani , economist

  2. Barascu Violeta Ramona says:

    Foarte interesant!