Salicilol are toate efectele extraordinare ale aspirinei, dar nici unul dintre riscurile acesteia!

Banner Film Experience

aspirina-naturala-hofigal”Încă din cele mai vechi timpuri se știe că salcia emite niște câmpuri magnetice care induc omului o stare de calm și liniște. Întregul organism resimte o stare de bine. Salcia vindecă și durerile de cap, este suficient să stai 20 de minute la umbra ei. Egiptenii o folosesc de mii de ani, iar amerindienii tratau cu pulberea de scoarță de salcie o sumedenie de boli, fiind socotit un leac universal.

De la bătrânii mei am știut de când eram mic copil că Maica Domnului însăși ar fi binecuvântat această plantă, pentru că a ajutat-o să treacă peste apele învolburate ale unui râu – ne mărturisește cercetător inginer Ștefan Manea, fondatorul HOFIGAL și adaugă:

Aspirina, o regină a tratamentelor medicale mondiale. Dar chiar este?

Nici medicina modernă n-a uitat de aspirină și în prezent sunt foarte multe reclame care vorbesc despre puterea extraordinară a acesteia.

Te doare spatele? Ești la menstruație? Ai o stare de febră în organism? Vrei să previi bolile de orice fel? Ia aspirină. Așa sună cea mai frecventă recomandare, ceea ce a transformat-o într-o regină a tratamentelor medicale mondiale.

Dar este oare aspirina investită cu atâta putere așa cum proclamă publicitatea țipătoare de la televizor? Și de ce suntem sugestionați că este bine să luăm câte una pe zi pentru a preveni orice boală?

Jumătate de adevăr, jumătate de minciună

”Pentru că este o jumătate de adevăr și o jumătate de minciună aici, spune cercetător Ștefan Manea. Aspirina este într-adevăr un panaceu universal și are o sumedenie de indicații terapeutice mai ales în procesele inflamatorii cronice unde este remediul numărul unu, dar dacă o iei mai mult de 4 zile consecutiv te poți alege cu probleme digestive. Mă refer la aspirina de sinteză care acționează asupra unei enzime – COX2 –  care este răspunzătoare de inflamațiile din corp dar în același timp afectează și  prostaglandinele existente în majoritatea țesuturilor organismului, parte dintre acestea având un rol protector major la nivelul tuturor organelor.   

Nu vreau să intru prea mult în detalii de chimie și biologie, mai greu de înțeles de către necunoscători, vreau doar să spun că mereu am fost preocupat să păstrez toate efectele extraordinare ale aspirinei, dar nici unul dintre riscurile despre care vorbesc zeci de studii clinice la ora actuală și care, ca o consecință a acestui fapt ne cer să fim prudenți în administrarea acestui produs.

Salicilol are toate efectele extraordinare ale aspirinei, dar nici unul dintre riscurile acesteia!

Acesta a fost principiul de care a ținut seama divizia de cercetare de la HOFIGAL care a generat un produs integral natural din scoarţă de salcie, rozmarin și sovârv numit Salicilol.

Este un remediu total natural, cu un conținut semnificativ de salicină,  substanță cu puternice caracteristici analgezice, antipiretice, antiinflamatorii. În treacăt fie spus, această substanță se regăsește și în unele alimente precum ciuperci, migdale, roșii, fruaspirina-hofigalcte de pădure, turmeric, oregano, rozmarin, etc, și chiar în alți arbori,  dar într-o doză mult prea mică pentru a genera efect terapeutic. Cea mai mare cantitate o găsim în scoarța de salcie albă și noi de aici am plecat pentru a obține un supliment alimentar sigur, natural, eficient.

Produsul nostru este foarte ușor de asimilat, nu irită sub nici o formă tubul digestiv și are proprietăți terapeutice importante, dintre care țin să menționez măcar câteva:

Este antiinflamator, antireumatic, antiseptic al căilor respiratorii și acționează ca un agent natural de curățare a stratului lipicios și gras de pe suprafața trombocitelor, reducând riscul de formare a cheagurilor de sânge și diminuând pericolul de infarct miocardic și accident vascular cerebral. De efectele aspirinei beneficiază și bolnavii de artrită sau Alzheimer.

De asemenea, aspirina naturală este utilă și în cancer pentru că așa cum arată cele mai serioase studii din lume, procesul de generare al celulelor canceroase este asociat cu inflamația cronică pe care aspirina naturală o combate cu succes.

Sportivii sunt unii dintre marii beneficiari ai acestui produs deoarece asigură efortul fizic susținut la care performanța te obligă și calmează durerile musculare și articulare.” – conchide interlocutorul nostru, cercetător ing. Ștefan Manea.

Produsul costă 14.04 lei și poate fi cumpărat online de aici, de la farmaciile HOFIGAL din toată țara sau de la farmaciile partenere.

cumpara-acum1-1

Salicilol se administrează astfel:

Adulţi: câte 2-3 comprimate de 3 ori pe zi, după mesele principale; 
Copii peste 7 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, după mesele principale sau la recomandarea medicului.

Interviu realizat de Adriana Caranfil

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 3 =