Șamponul natural 5R cu coenzima Q10, printre preferatele româncelor

Banner Film Experience

sampon-hofigal”Un păr sănătos este în mod automat și frumos. Pentru a-l avea și păstra astfel trebuie urmate câteva rutine de îngrijire dintre care unele sunt obligatorii – afirmă dr. în farmacie Anca Daniela Raiciu.

Nu spăla părul cu apă fierbinte!

În primul rând nu recomand ca apa de spălare să fie fierbinte!

Ideal este ca aceasta să fie reglată la nivelul cel mai scăzut pe care-l putem suporta. Fiecare fir de păr este scăldat într-un ulei natural care-l încapsulează și-i menține umiditatea naturală. Apa fierbinte îl degresează excesiv și părul suferă. Ideal ar fi ca și clătirea să se facă cu apă mai rece pentru că menține hidratarea firului de păr.

Șamponul natural 5R cu coenzima Q10 este printre preferatele româncelor

În al doilea rând, alege un șampon cât mai natural! În comerț există mii de produse de acest tip și conțin ingrediente chimice care sunt agresive pentru păr. Este foarte important ca șamponul să fie cât mai organic, din plante care nu inflamează sau nu irită pielea capului.

Dacă ai descoperit șamponul perfect este ideal să-l păstrezi pentru cât mai mult timp și acesta este un alt lucru care va aduce beneficii sănătății părului – punctează dr. Raiciu.

În acest sens recomand folosirea șamponului produs de HOFIGAL Șampon 5R cu coenzima Q 10, un produs foarte cumpărat de către românce datorită calităților sale de excepție.

Acesta se bucură de aprecierea celor care-l folosesc datorită ingredientelor sale care alcătuiesc un complex ce repară și susține procesele de refacere, revitalizare și reînsănătoșire a  părului. L-am recomandat de-a lungul timpului multor persoane care aveau probleme de sănătate a scalpului și podoabei capilare și mă bucur mereu să constat că proprietățile cu adevărat deosebite ale acestuia sunt atât de apreciate!

Se folosește o cantitate mică, se întinde pe părul ud și se masează intens pielea capului pentru a o bună curățare dar și pentru a se stimula creșterea.

Pentru cele mai bune rezultate sfătuiesc ca după șamponare să se folosească Balsamul de păr cu coenzima Q 10. Se lasă câteva minute pe părul ud după ce a fost masat cu blândețe, apoi se clătește bine părul. Acesta va deveni mătăsos, hidratat și se va preta oricărei coafuri.”

Produsul poate fi cumpărat din farmaciile HOFIGAL, farmaciile partenere sau poate fi comandat online aici: 

cumpara-acum1-1

Interviu realizat de Laura Dumitrache


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. Bogzoiu Daniela says:

    Samponul este foarte bun, mai ales in combinatie cu balsamul de par cu coenzima Q 10. Pretul este foarte accesibil si mult mai mic decat al altor produse din comert ce usuca excesiv parul. Eu am parul cret, nu pot supravietui fara balsam si un sampon care sa nu imi usuce parul, altfel arat ca un mop! Eu il gasesc in plafar si daca nu il au pe stoc d-na e draguta si in maxim o saptamana mi-l aduce. Recomand cu drag acest produs!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + 6 =