Secretele comunicării de succes cu Adriana Caranfil, demo GRATUIT, 14 octombrie 2014

Banner Film Experience

Secretele comunicarii de succes cu Adriana CaranfilCODECS continua seria de evenimente din toamna 2014 cu un workshop demonstrativ cu participare gratuita, avand ca tema SECRETELE COMUNICARII DE SUCCES, cu Adriana Caranfil.

  • Cum stii daca esti un bun comunicator?
  • Cum devine vorbitul comunicare?
  • Te angajezi? Esti angajator?
  • Cum comunici in ambele ipostaze?

Vino sa afli raspunsurile la aceste intrebari si la multe altele, pe care le poti pune chiar tu, in cadrul workshopului care va avea loc miercuri, 14 octombrie 2014, incepand cu ora 18:00, la sediul CODECS din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

Acest workshop ii va provoca pe participanti sa interpreteze corect mesajele dintr-o comunicare, sa identifice si sa isi insuseasca toate calitatile unui bun comunicator dar mai ales sa dobandeasca abilitati practice pentru o comunicare personala si publica de succes.

Participarea se face pe baza de inscriere si este gratuita.

Beneficiati de 10% DISCOUNT din taxa de participare la curs (220 Euro + TVA / participant*) daca va inscrieti pe loc la cursul Secretele comunicarii de succes, care se va desfasura in perioada 31 octombrie – 1 noiembrie 2014.

 Secretele comunicarii de succes cu Adriana CaranfilNOTA: In aceasta suma sunt incluse mesele de pranz si coffee-break-urile.

In speranta ca veti raspunde favorabil invitatiei noastre, va rugam sa ne confirmati prezenta la marketing@codecs.ro, la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 sau sa va inregistrati folosind formularul INSCRIERE evenimente CODECS.

Pentru mai multe informatii despre programele CODECS puteti accesa www.codecs.ro. De asemenea, un consultant CODECS va sta la dispozitie la numerele de telefon 021.252.51.82/3/4 si la adresa de e-mail sales@codecs.ro.Aquiahora

Construieste-ti cariera alaturi de CODECS!

Te asteptam!


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. Barascu Violeta Ramona says:

    Un eveniment foarte important, cu informatii deosebit de utile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 5 =