DEZVOLTARE PERSONALĂ

Şefa, am pus o bulină!

Comments (3)
  1. (puiu) barbalata mirela says:

    Super tare articolul :). Exista o astfel de colega? Oooo, exista. In articol dna Liliana Angheluta o spune intr-un mod mai delicat sau diplomat…”a peria” eu as fi mai directa sau…. Dar lasam asa. Astfel de colege sdau colegi vor fi mai bine vazuti si mai bine platiti, din pacate, pentru ca stiu sa se dea bine pe langa sefi, pentru ca asta da bine, pentru ca sta peste program nu ca altii sau altele, si tot asa. Motive ar fi, foarte multe. Din pacate bunul simt, respectul, seriozitatea, in ziua de astazi nu prea sunt apreciate. Foarte putin. Daca esti la locul tau si iti faci treaba nu esti bine vazut: nu te implici, nu iti pasa, etc

  2. ghelbere elena says:

    Oho, cati ca ea sunt! Prostul munceste pe rupte si de beneficiile muncii lui beneficiaza altii. Am avut si eu asemenea specimene, care au domnit pe timpul uni sef,dar am avut noroc cu noul sef care a stiut sa citeasca omul si discret sa vada care munceste si care se face ca munceste.

  3. Goleanu Anisoara says:

    Da, am cunoscut si eu oameni care, munceau putin si apoi se vaitau peste tot ca au muncit mult, se laudau c-au rezolvat o multime de situatii si ieseau intotdeauna bine in fata sefilor.Cei care stateau in banca lor , munceau din greu si nu se laudau (ca gaina care cotcodaceste mult dupa ce-a facut un ou mititel !),nu se bagau singuri in seama,pe ei nu-i vedea nimeni!Nu e corect, dar se intampla!

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

AquiAhora – Ghidul tău online de lifestyle

Copyright © Aqui Ahora – viață sănătoasă, dezvoltare personală și turism.