„SIERANEVADA” în cinematografele din Franța!

Banner Film Experience

sieranevada-film„SIERANEVADA”, lungmetrajul regizat de Cristi Puiu, primit cu cronici laudative în toate colțurile lumii, unul dintre cele mai așteptate lungmetraje românești ale anului, va rula în cinematografele din Franța.

Producția va avea și premiera în Australia. Pelicula va fi prezentată în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Melbourne (24 iulie – 14 august).

„SIERANEVADA”, care îi are în distribuție pe actorii Mimi Brănescu, Dana Dogaru, Sorin Medeleni, Ana Ciontea, Judith State, Marin Grigore, Rolando Matsangos, Cătălina Moga, Ilona Brezoianu, va rula pe marile ecrane din România din 9 septembrie.

Acțiunea din „SIERANEVADA” are loc la trei zile de la atentatul din redacția hebdomadarului parizian, Charlie Hebdo și la patruzeci de zile de la moartea tatălui său, când Lary, un medic trecut de 40 de ani, urmează să își petreacă ziua de sâmbătă însoțit de tânăra lui soție, în sânul familiei, reunite cu ocazia comemorării celui dispărut. Evenimentul, însă, nu se derulează conform așteptărilor.

Sursa: Comunicat de presă Mandragora


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × five =