Spirulina protejează organismul în anotimpul rece

Banner Film Experience

spirulina aqui ahora280 de substanțe folositoare!

Aceasta este compoziția spirulinei, o plantă care conține toți aminoacizii necesari unei sănătăți de fier.

Pentru a beneficia în cunoștință de cauză de proprietățile sale uimitoare, am intervievat două personalități din domeniul fitoterapiei,  Anca Daniela Raiciu și  Ștefan Manea, de la HOFIGAL.

’’Despre aceasta plantă care conține mai multe proteine decât carnea de vită, de pui sau soia se poate vorbi o zi întreagă la modul propriu, spune Anca Daniela Raiciu, dar am să încerc să sintetizez câteva dintre principalele sale calități. O să încep prin a spune că are nutrienți de o calitate excepțională și mă refer aici la acidul gama-linoleic, vitamina B12 și fier, care împreună cu mixul de componente prețioase pe care spirulina le mai conține s-a dovedit că protejează de cancer!

Spirulina protejează sistemul imunitar în ansamblu său – continuă interlocutoarea noastră –  reducând colesterolul și stimulând absorbția mineralelor în organism, ocazie cu care îl și energizează, Este excelentă în anotimpul rece, deoarece îl face extrem de rezistent în fața răcelii și a gripelor violente de sezon, care fac victime indiferent de vârstă, dar care atacă mai ales vârstnicii și copii. Ideal ar fi ca tratamentul profilactic să înceapă înainte de debutul sezonului rece.

Un tratament îndelungat cu spirulină vindecă herpesul și ajută în tratamentul unor boli ale copilăriei precum oreionul’’, mai spune aceasta.

Inginer chimist Ștefan Manea este pur și simplu îndrăgostit  de această plantă unică. De altfel, HOFIGAL deține nenumărate brevete de invenții care au la bază spirulina, fiind propusă publicului și pacienților atât ca produs în sine cât și ca ingredient de bază în cremele cosmetice.

’’Această microalgă ar trebui să se bucure de respectul întregii lumi științifice și să fie mai bine promovată pentru sănătatea oamenilor, întrucât combate o paletă largă de boli care devastează astăzi omenirea, de la cele cardiovasculare, până la artrită, osteoporoză, diabet și până la depresie, își începe Ștefan Manea pledoaria.

O recomand din toată inima ca adjuvant în tratamentul bolilor nervoase, deoarece conținutul său în vitamina B12 contribuie la dezvoltarea și menținerea sănătății țesutului nervos, prevenind fibromialgia.

De asemenea, inflamațiile, care sunt sursa a marii majorități a bolilor cronice sunt combătute de această plantă nemaipomenită, pentru că reușește să restabilească PH-ul organismului, în timp ce antioxidanții săi detoxifiază ficatul și rinichii.

Că e sub formă de comprimat, capsule, pudră, granule, spirulina este indicată și în hipertensiune, previne afecțiunile ochilor și neutralizează acidul gastric în exces, acela care face viața grea persoanelor cu probleme digestive și ulcer gastric’’, sumarizează acesta.

Adăugăm că la HOFIGAL vei găsi spirulina într-o varietate de produse precum:

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

20 Responses

 1. Bianca says:

  Spirulina este bogată în acizi grași, astfel combate bolile cardiovasculare, reducând riscul de artrită, de osteoporoză, de diabet și de depresie.

 2. Rodica Granpier says:

  Scade riscul contractării unor virusuri, oferă protecţie împotriva cancerului de colon, reduce nivelul colesterolului rău (LDL), conţine de cinci ori mai mult betacaroten decât morcovii, are mai mult de 50% proteine pure şi poate să echivaleze o masă completă!

 3. Aghinitei Maria says:

  280 de substante folositoare intra in compozitia suplimentului Spirulina, avand la baza o alga verde o microalga printre cele mai vechi forme de viata de pe pamant. Spirulina este un supliment care ne creste imunitatea.scade colesterolul, ajuta in diverse boli, cum ar fi cele :cardiovasculare,diabet,artrita,osteoporoza,depresie,viroza gripala,rinita alergica,incetineste procesul de imbatranire, chiar si in cazul cancerului. Am luat spirulina ,capsule verzi de la Hofigal, caci imunitatea mea era scazuta si anul acesta nu am mai zacut de gripa, ca in alti ani.

 4. Rodica Granpier says:

  Spirulina este o microalgă de culoare verde-albăstrie, una dintre cele mai vechi forme de viaţă de pe Pământ, care a ajutat la producerea oxigenului timp de milioane de ani, astfel încât alte forme de viaţă să poată apărea.

 5. Aghinitei Maria says:

  Spirulina este un supliment care ne creste imunitatea.scade colesterolul, ajuta in diverse boli, cum ar fi cele :cardiovasculare,diabet,artrita,osteoporoza,depresie,viroza gripala,rinita alergica,incetineste procesul de imbatranire, chiar si in cazul cancerului. Am luat spirulina ,capsule verzi de la Hofigal, caci imunitatea mea era scazuta si anul acesta nu am mai zacut de gripa, ca in alti ani.

 6. Agache Lucica says:

  Spirulina combate o paleta mare de boli,cum ar fi cele cardiovasculare,diabet,artrita,osteoporoza,depresie,viroza gripala,rinita alergica,incetineste procesul de imbatranire.La Hofigal gasim diferite produse – –
  -Spirulina comprimate,
  -Spirulina cu extract total de catina,
  -Crema antirid,
  -Complex antioxidant
  Protein Forta

 7. kamy kamytza says:

  Spirulina este o microalgă de culoare verde-albăstrie, una dintre cele mai vechi forme de viaţă de pe Pământ, care a ajutat la producerea oxigenului.

 8. Lupu Nicoleta says:

  Ne ajuta in cresterea imunitatii organismului de aceea e bine sa o luam

 9. Aghinitei Maria says:

  Spirulina , un supliment care ne creste imunitatea.scade colesterolul, ajuta in diverse boli, chiar si in cazul cancerului. Am luat spirulina ,capsule verzi de la Hofigal, caci imunitatea mea era scazuta si anul acesta nu am mai zacut de gripa ca in alti ani.

 10. roman ovidia says:

  Spirulina este utilizată cu succes ca adjuvant şi în următoarele cazuri:
  – astm
  – anemie
  – arsuri
  – boli oftalmologice degenerative (glaucom, cataractă, retinopatii)
  – ciroză hepatică
  – convalescenţă,
  – slăbirea organismului
  – diabet
  – disfuncţii sexuale

  – efort intelectual
  – gastrită
  – hepatite acute şi/sau cronice
  – încetinirea procesului de îmbătrânire
  – operații chirurgicale
  – rinită alergică
  – viroză gripală

 11. Agache Lucica says:

  Spirulina protejeaza organismul in anotimpul rece.Inflamatiile,bolile cronice sunt combatute de aceasta planta pentru ca reuseste sa restabileasca PH-ul organismului in timp ce antioxidantii sai detoxifiaza ficatul si rinichii.Previne afectiunile ochilor,neutralizeaza acidul gastric si este indicata si in ipertensiune.

 12. Aghinitei Maria says:

  Spirulina este un supliment minune, care ne ajuta in cresterea imunitatii organismului, > eu am luat spirulina de la Hofigal si efectele s-au vazut ! <3

 13. Lupu Nicoleta says:

  Spirulina protejează sistemul imunitar

 14. Agache Lucica says:

  Spirulina protejeaza organismul in anotimpul rece.Contine toti aminoacizii pentru a avea o sanatate de fier-280 de substante folositoare.Contine mai multe proteine decat carnea de vita,pui si soia. Reduce colesterolul si stimuleaza absorbtia mineralelor in organism.
  La Hofigal gasim spirulina cu extract de catina un supliment alimentar ecologic care duce la reglarea functiilor metabolice si imunologice ale organismului.

 15. Gaman Marcel says:

  Intr-adevăr,vitamină din plin!

 16. Tolea nicoleta says:

  Tonifianta, remineralizanta si plina de vitamine, spirulina este suplimentul alimentar ideal pentru sportivi.

 17. suzana suzy says:

  La Hofigal gasim spirulina cu extract catina care este un supliment alimentar ecologic care intervine in reglarea si echilibrarea principalelor functii metabolice si imunologice ale organismului .

 18. suzana suzy says:

  Spirulina inhiba procesele inflamatorii, tinand la distanta cancerul, alergiile si ameliorand simptomele provocate de raceala.

 19. Tolea nicoleta says:

  Spirulina are o valoare nutritiva foarte ridicata, ceea ce ii permite sa previna numeroase deficiente alimentare.

 20. Camelia Croitor says:

  un articol minunat si util.. Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − one =