Ștefan Manea: așa îți menții sănătatea ochilor toată viața!

Banner Film Experience

gemoderivat-mladite-de-afin-hofigal”După creier – cel mai evoluat computer – ochiul este cel mai complex organ, iar funcția sa, vederea, este socotită cel mai important simț al omului – afirmă ing. cercetător Ștefan Manea și adaugă:

În același timp, probabil că ochii sunt cei mai ”uitați”, pentru simplul motiv că nesocotim acest dar fără preț care este vederea, atâta vreme cât o avem. Pare ceva de la sine înțeles că trebuie să ne bucurăm de ea din prima până în ultima zi de viață.

Dar ochii sunt un organ sensibil și pe măsură ce înaintăm în vârstă acuitatea vederii se diminuează. Mai mult de atât, ați constat și dvs. ca și mine că sunt mulți tineri și chiar copii, care de la cele mai fragede vârste poartă ochelari, ceea ce adesea îi face mai timizi și introvertiți, aspect care le poate altera personalitatea.

Ce poți să faci pentru sănătatea ochilor tăi?

Pentru sănătatea ochiului și o bună vedere, sigur că cel mai bun lucru ar fi acela de a consuma fructe proaspete pentru că ele au multe vitamine îndeosebi vitamina C.

Studiile indică afinele ca fiind unele dintre cele mai puternice alimente- medicament, și este normal să fie așa atâta vreme cât conținutul lor în A, E, F, este mai mult mai mare per porție decât în cazul altora, iar biodisponibilitatea lor este foarte ridicată.  Sunt acele fructe care se găsesc din abundență în piețe și pe care românii le cumpără mai ales pentru a face afinată  sau altă băutură alcoolică de tip aperitiv și sunt mai puțin consumate în stare crudă, condiție în care au cel mai mare aport vitaminic.

Este prețuită culoarea extraordinară dată de pigmenții închiși la culoare pe care îi conțin –  antioxidanții – substanțe care reușesc să țină bolile departe de noi, neutralizând radicalii liberi pe care corpul îi fabrică în fiecare secundă.

4-6 porții de afine reduc cu 40% riscul de degenerescență maculară

Trebuie să fim mai conștienți de valoarea afinelor în stare crudă. Un consum de 4 până la 6 porții pe săptămână reduce cu 40% riscul de degenerescență maculară, o boală a cărei risc de apariție crește începând cu vârsta de 50 de ani. Aceasta afectează vederea centrală fără de care nu ne putem descurca în treburile de zi cu zi, de la citit până la a-i recunoaște pe ceilalți.  

Sigur că afinele sunt niște fructe sezoniere și mă refer la cele de pădure, din flora noastră spontană, cu gust bogat, un pic astringent, singurele pe care le și recomand întrucât cele de import, de cultură nu au aceeași valoare și adesea sunt tratate chimic pentru a face față transportului la distanțe mari. Dar pentru a ne bucura de aportul lor terapeutic pentru sănătatea ochiului tot timpul anului, recomand curele de suplimentele alimentare realizate din această plantă.

Consumând afine proaspete românești și când nu este timpul acestora făcând cure din suplimente naturale realizate din planta de afin, îți menții sănătatea ochilor toată viața!

Pentru a suplini din punct de vedere terapeutic afinele proaspete, divizia de cercetare de la HOFIGAL are în portofoliul său mai multe produse care luate singure sau asociate cu alte suplimente alimentare susțin sănătatea ochiului și a funcției sale, gemoderivatele fiind unele dintre cele mai eficiente și subtile din medicina alternativă.

Când nu este sezonul afinelor consumă suplimente alimentare!

De exemplu, pentru tulburările de vedere cu diminuarea acuității vizuale  atât la adulți cât și la copii peste 2 ani, recomand gemoderivatul din mlădițele de afine.gemoderivat-mladite-de-afin-hofigal

Conservând toate calitățile plantei prin metode standardizate, produsul HOFIGAL are acțiune vasoprotectoare deoarece reduce fragilitatea capilară și oferă protecție țesutului retinian pe care îl și regenerează. Produsul este recomandat într-o paletă de afecțiuni retiniene precum miopie severă, retinită pigmentară, retinopatie senilă, dezlipire de retină, precum și bolnavilor de diabet la care apare adesea retinopatia diabetică.

Poate fi luat și în scop profilactic, în cure de 1-3 luni de mai multe ori pe an.

Prezentarea gemoderivatului din mlădițe de afin și modul de administrare

Produsul se prezintă la monodoze de 1,5 ml și este administrat cu succes atât adulților cât și copiilor mici, începând cu vârsta de 2 ani. Preparatul diluat se ţine cât mai mult în gură pentru favorizarea absorbţiei prin mucoasa bucală şi apoi se înghite treptat. 

În timp ce modul de administrare pentru adulţii şi copii peste 7 ani este de 1 monodoză de 1,5 ml extract diluată în puţină apă, de 2-3 ori pe zi, cu 15 minute înainte de mesele principale, copii cu vârsta între 2-7 ani vor lua 1/2 din doza adultului sau după recomandarea medicului” – își încheie recomandările ing. cercetător Ștefan Manea.

Produsul poate fi achiziționat din farmaciile HOFIGAL sau cele asociate, dar cel mai simplu poate fi comandat online dând click aici:

cumpara-acum1-1

Interviu realizat de Andrada Dumitrache

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − three =