Știai de deodorantul care ucide stafilococul auriu? Iată cum îl întrebuințezi

Banner Film Experience

Meningită ori septicemie.

Ambele boli pot fi produse de stafilococul auriu, iar palmaresul trist al bolilor produse de această bacterie nu se oprește aici.

Pneumonii, sinuzite, infecții, sunt doar câteva dintre problemele legate de instalarea în organism a stafilococului auriu, o infecție mult prea des întâlnită în spitalele românești.

Regăsit cu ușurință în tot ceea ce ne înconjoară, în scuamele din mediu, pe mâini, în excrementele contaminate, în mobilier, alimente, așternuturi, stafilococul auriu acționează în ’’liniște’’, până la momentul în care apar simptomele.

Tratamentul medicamentos poate fi de lungă durată, cu episoade de revenire și nu întotdeauna există vindecări sau măcar ameliorări.

Anca Daniela Raiciu, doctor în științe farmaceutice, spune că ’’această bacterie afectează în mod special persoanele cu deficit de apărare a organismului, cum ar fi diabetul, leziuni cutanate, copiii, vârstnicii sau persoanele deja infectate cu alte microorganisme și cu o rezistență mai mică.’’

’’Stafilococii se găsesc pretutindeni – spune ing.chimist Ștefan Manea, așa că respectarea normelor de igienă individuală și colectivă, îndeosebi în secțiile de terapie intensivă, arși, chirurgie, neonatologie este obligatorie! Știm însă cu toții că acest lucru nu este posibil în toate spitalele din România.

Câte mame care au născut în spital nu pleacă deja contaminate, împreună cu nou-născuții lor cu această bacterie încăpățânată și foarte rezistentă la tratament?’’ – se întreabă retoric interlocutorul nostru?

Acesta este motivul pentru care am decis că trebuie să generăm un produs capabil să ucidă această baterie agresivă, să fie complet netoxic și neinvaziv și foarte ușor de folosit. Din gemoderivate și uleiuri volatile, plus o muncă de cercetare intensă am generat deodorantul natural Hofigal.

Frumusețea și utilitatea acestui produs se referă la capacitatea sa extraordinară  de a distruge bacteriile şi fungii, de a preveni şi combate dezvoltarea bacteriilor agresive precum stafilococul auriu sau Escherichia coli.

Produsul a fost testat și a dat rezultate excelente, iar studiile clinice efectuate reconfirmă eficiența deodorantului natural în boli precum  candida sau aspergillus niger.

De asemenea, produsul oferă protecție pielii împotriva radiațiilor. Tot ceea e avem de făcut este să-l pulverizăm înainte de a ieși din casă’’ – accentuează interlocutorul nostru.

Cum se întrebuințează deodorantul natural care ucide fungii și bacteriile?

Ne răspunde Anca Daniela Raiciu, doctor în științe farmaceutice :

’’În primul rând este indicat să nu lipsească acest deodorant din trusa noastră personală, aceea care ne însoțește și la serviciu. Se pulverizează simplu pe corp, subraț, picioare, zonele intime și protejează pielea fără să astupe porii.

Dar foarte important este faptul de a-l pulveriza în spațiile noastre de lucru, în comunități, acolo unde există mai mulți oameni care împart un spațiu comun cum ar fi birourile sau sălile de clasă, în spațiile intime, acolo unde dormim, și obligatoriu în camera copiilor.

Îndeosebi dacă în casă există un nou-născut, recomandăm ca de 2-3 ori pe zi să se pulverizeze în aer, pe așternut, pe hăinuțele acestuia și pe corp, pe obiectele de toaletă ale bebelușului și pe mâinile persoanelor care vin în contact cu acesta.

Ca specialist, recomand ca în trusa gravidei care pleacă să nască la spital, să fie puse și câteva flacoane de deodorant natural. După efectuarea igienei zilnice, deodorantul se pulverizează pe corp și în încăpere, de câteva ori pe zi.

Obiceiul trebuie continuat și acasă, zilnic,  așa cum am arătat anterior.’’

Acest produs se găseşte în farmaciile HOFIGAL din toată țara și în rețeaua de distribuție a farmaciilor partenere.  Îl poţi comanda online, dând click pe “Comandă acum”.

cumpara-acum1-1

Articol scris de Adriana Caranfil / sursa foto. unilab.ro


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

6 Responses

 1. Irina says:

  Este foarte bun ,dar pateaza bluzele la subsuoara.

 2. Maria M says:

  Pana azi n-am stiut ca exista un astfel de produs natural ce poate ucide aceasta bacterie nemiloasa. Niciodata nu e prea tarziu pentru a te informa si a lua masuri preventive.

 3. Bogzoiu Daniela says:

  Nu am stiut de existență acestui deodorant! E nemaipomenit ca s-a gandit cineva la asta. Am copil mic si stiu foarte bine care sunt condițiile din spital. Mulțumim pentru informatii!

 4. ghelbere elena says:

  Stiam de stafilococul auriu, stiam cate nenorociri poate crea dar nu am auzit de acest deodorant.

 5. Goleanu Anisoara says:

  E foarte important sa stim ca, deodorantul natural de la Hofigal este util pentru a ne pazi de stafilococul auriu. E bine sa-l avem in casa, nu se stie cand va fi nevoie sa-l folosim.

 6. (puiu) barbalata mirela says:

  Asta nu am stiut. Este bine ca am aflat. Stiu cate infectii poti sa iei din spital. Nu am nascut dar am cunostinte care s-au intors bolnave din spital. Asa ca…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + 5 =