SĂNĂTATE

Știi ce sunt și cum se prepară pseudocerealele?

Comments (5)
  1. ghelbere elena says:

    Mananc hrisca destul de des. Ceea ce nu am stiut a fost ca trebuie sa o tin putin sa fermenteze

  2. Goleanu Anisoara says:

    Nu am folosit hrisca pana acum dar, voi incerca.Mai intai, trebuie s-o gasesc prin magazine ,nu am vazut prin magazinele prin care merg de obicei.

  3. (puiu) barbalata mirela says:

    Nu am stiut. Interesant articolul acesta. Nu am mancat pana acum hrisca, mei, etc pentru ca nu stiu cum sa le gatesc si….daca nu o sa imi placa???? 🙂

  4. Petronela says:

    Hrisca este minunata.Chiar caut retete cat mai diverse sa o consum.Cu chia abia acuma ma “imprietenesc”, sa vedem ce iese.Cu meiul insa…nu, nu mi-a placut, pus la inmuiat de seara si fiert tot tare a ramas, pana la urma l-am oferit tot canarilor din colivie.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

Politica privind Cookies

Aquiahora.ro foloseste atât cookie-uri proprii, cât şi de la terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate …
mai multe …