Știința și miracolul medicinei naturale – a fost lansată la Gaudeamus

Banner Film Experience

aqui-ahora-lansare-de-carte-hofigal-2015Pe 19 noiembrie 2015, la Târgul de carte Gaudeamus de la Romexpo, a fost lansată cartea scrisă de Ion Marin, ’’Știința și miracolul medicinei naturale – Convorbiri cu Ștefan Manea’’.

Profesorul universitar doctor Ion Marin, autorul cărții, a declarat că Ștefan Manea este un savant, termen pe care i-l atribui fără nici o ezitare! Este o personalitate de nivel național și european și omul în viață cu cele mai multe invenții, peste 121, înregistrate la OSIM!

De asemenea, Ștefan Manea a primit recunoaștere internațională la Bruxelles pentru cele mai multe brevete de invenții devenite realitate!  Acest om este un noroc pentru România, deoarece mulți români fac prevenție și își mențin sănătatea cu produse sale fabricate din plante românești, pe baza celor mai înalte tehnologii.

Anca Daniela Raiciu, doctor în farmacie, director de marketing HOFIGAL, a afirmat că:

Domnul Ștefan Manea este genul de om care se naște o dată la 100 de ani! Tot ceea ce a produs geniul său inovator a fost dedicat sănătății românilor. La acest moment, HOFIGAL este singura companie de suplimente alimentare și produse naturale cu capital 100% autohton, având în portofoliu peste 450 de produse, multe premiate internațional pentru valoarea lor excepțională și peste 400 de angajați. Este o companie-reper, aflată în dinamică permanentă, cu produse iubite de români. Pregătim multe noutăți pentru viitorul apropiat, iar portofoliul nostru se mărește continuu.

Cu modestia pe care i-o cunoaște toată lumea, Ștefan Manea a povestit auditoriului și presei prezente la eveniment că viața sa a fost presărată de întâmplări fericite, oameni providențiali, colaboratori de nădejde și mult noroc:lansare-de-carte-hofigal

Trebuie să recunosc că multe dintre întrebările adresate de domnul Ion Marin au fost mai mult decât iscoditoare și m-au purtat din copilărie până la momentul actual. Cum zice olteanul ‚’’am fost tras de limbă’’ meșteșugit de autorul cărții, și mi-am pus tot sufletul pe hârtie.

Mama a fost genul de om care nu s-a certat niciodată în viața ei cu nimeni, iar tata considera că tot ceea ce am făcut vreodată bine era normal să fie așa și de la sine înțeles. În spiritul acestor valori am crescut!  Consider că norocul meu în viață a fost acela de a mă fi intersectat cu oameni cu valori puternice.

Chiar dacă nu mereu am știut să împart cuvinte de laudă, toată viața i-am respectat pe cei din jurul meu și am știut să-i ascult pe cei care au avut idei mai bune decât ale mele.

Toți cei prezenți la lansare au primit gratuit o carte cu autograful lui Ștefan Manea și al autorului.

Cartea ’’Știința și miracolul medicinei naturale – Convorbiri cu Ștefan Manea’’ poate fi găsită la toate farmaciile HOFIGAL din România și are un preț sponsorizat de 15 lei.

 Pentru comanda cărții online click pe “Comandă acum”.

cumpara-acum1-1

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

4 Responses

  1. tudor neamtu says:

    de unde pot fi achizitionate cartile dlui stefan manea?

  2. ghelbere elena says:

    Fofigal unul dintre multele banduri romanesti de care cu regret va spun ca nu am auzit. Incepand din acest moment voi caua sa citesc tot ce se poate despre acest brand si sa-mi cumpar ceea ce am nevoie si mi se potriveste.

  3. interesant. de unde as putea sa cumpar cartea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 1 =